109,00 €
87,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Σακάκι DuroFlex για προστασία από τις καιρικές συνθήκες: Εξαιρετικά ελαστικό υλικό για προστασία από τη βροχή και καλή διακριτότητα

Χάρη στην αδιαπερατότητά του σε νερό, αντίστοιχη προς στήλη ύδατος ≥ 5000 mm, το ελαφρύ σακάκι STIHL DuroFlex σάς κρατά στεγνούς όσο δυνατά κι αν βρέχει. Είναι κατάλληλο για απαιτητικούς ιδιώτες χρήστες και επαγγελματίες. Το εξωτερικό ύφασμα είναι αδιάβροχο, εξαιρετικά ελαστικό και ανθεκτικό, ενώ η επίστρωση με πολυουρεθάνη σάς προφυλάσσει αποτελεσματικά από τη βροχή και πιτσιλιές, για παράδειγμα όταν εργάζεστε με
πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL ή αρμοκόφτη STIHL.

Τα ανοίγματα αερισμού στα χιτώνια και στο μπροστινό και πίσω μέρος εξασφαλίζουν τη διαπνοή του αδιάβροχου σακακιού STIHL DuroFlex. Η ενσωματωμένη κουκούλα μαζεύεται μέσα στον ψηλό γιακά του σακακιού. Μια ταινία από καουτσούκ χρησιμοποιείται για την τέλεια προσαρμογή του κομματιού στο σχήμα του κεφαλιού σας. Το σακάκι STIHL DuroFlex διαθέτει αδιάβροχη τσέπη με φερμουάρ στην εξωτερική πλευρά και εσωτερική τσέπη. Το υψηλό ποσοστό σε πορτοκαλί χρώμα υψηλής διακριτότητας εξασφαλίζει υψηλή ορατότητα. Μπορείτε να συνδυάσετε το σακάκι προστασίας από καιρικές συνθήκες με το αδιάβροχο παντελόνι STIHL RAINTEC.

Το αδιάβροχο σακάκι STIHL DuroFlex πλένεται στο πλυντήριο στους 40°C.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υφάσματος εξωτερικού στρώματος: 100% πολυεστέρας
  • Σύνθεση υλικού μεμβράνης: 100% πολυουρεθάνη
  • Διαθέσιμο χρώμα: πορτοκαλί υψηλής διακριτικότητας
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S - XXL
  • Κατηγορία προστασίας από καιρικές συνθήκες: κατηγορία αντίστασης στη μετάδοση νερού 4, κατηγορία αντίστασης στη μετάδοση ατμού 1 (EN 343:2019)
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον πίνακα μεγεθών.

 

Το αδιάβροχο σακάκι STIHL DuroFlex έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
DuroFlex weatherproof jacketDuroFlex

Τεχνικές λεπτομέρειες

ΜέγεθοςL,S,XXL

Σέρβις και συμβουλές