Εξαερωτήρες και αποβρυωτές

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Έκταση γκαζόν
Τύπος Κινητήρα
Άνεση
Εύρος Τιμής
Ευκαιρίες
4 από 4 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΕΞΑΕΡΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ


Με τους εξαερωτήρες και αποβρυωτές STIHL μπορείτε να απομακρύνετε ζιζάνια και μπλεγμένο νεκρό γρασίδι από το γκαζόν σας. Έτσι οι χώροι πρασίνου σας θα παίρνουν το φως και τον αέρα που χρειάζονται για γρήγορη και πυκνή ανάπτυξη.


ΕΞΑΕΡΩΤΗΡΕΣ STIHL ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ


Παρατηρήσατε εισβολή από ζιζάνια και βρύα όταν κουρεύατε το γκαζόν σας; Ή μήπως έχει μαζευτεί πολύ νεκρό υλικό μέσα στη βάση του χλοοτάπητα; Τότε είναι ώρα να εξαερώσετε το γκαζόν σας. Με έναν εξαερωτήρα STIHL, οι κηπουροί έχουν στα χέρια τους ένα δυνατό εργαλείο που τους βοηθά να αποκτήσουν ένα όμορφο και υγιές γκαζόν. Τα εργαλεία μας χτενίζουν τον χλοοτάπητα, απομακρύνοντας όλα όσα εμποδίζουν την ανάπτυξη του γρασιδιού – όλα σε ένα και μοναδικό βήμα εργασίας. Μετά την εξαέρωση, το γκαζόν σας θα δέχεται περισσότερο φως και περισσότερα θρεπτικά στοιχεία, που είναι βασικοί παράγοντες για μια υγιή, πυκνή ανάπτυξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη δουλειά και θα απολαύσετε το γκαζόν σας πάλι για χρόνια.


ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Ή ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΞΑΕΡΩΤΗΡΑΣ;


Η επιλογή του σωστού εξαερωτήρα STIHL εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του γκαζόν σας. Αν έχετε μικρό έως μεσαίο γκαζόν που θέλετε να καθαρίσετε από νεκρό υλικό και βρύα, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στους ηλεκτρικούς εξαερωτήρες και αποβρυωτές μας.


Άλλη μια αθόρυβη και ευέλικτη λύση για γκαζόν αυτού του μεγέθους είναι οι επαναφορτιζόμενοι εξαερωτήρες. Έτσι μπορείς να εργαστείτε με ευελιξία γύρω από θάμνους και παρτέρια, χωρίς να χρειάζεται να προσέχετε το καλώδιο. Οι υψηλής ποιότητας μπαταρίες ιόντων λιθίου από το σύστημα STIHL AK δίνουν αξιόπιστη, δυνατή ισχύ και αυτονομία του κινητήρα.

 

Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ ή έχετε μεγαλύτερο γκαζόν;
Τότε ο καλύτερος βοηθός στον κήπο σας είναι ένας από τους βενζινοκίνητους εξαερωτήρες ή εξαερωτήρες με βενζινοκίνητο σύστημα κίνησης.
Με τους βενζινοκίνητους εξαερωτήρες της STIHL, έχετε άμεσα το πλεονέκτημα του συστήματος εύκολης εκκίνησης (τεχνολογία SmartChoke) όταν ξεκινάτε το μηχάνημα. Αυτό απλοποιεί αισθητά την εργασία σας, γιατί μπορείτε να ξεκινήσετε τον κινητήρα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία και με ελάχιστο κόπο. Οι βενζινοκίνητοι εξαερωτήρες STIHL όχι μόνο έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις, αλλά με στάθμη θορύβου μικρότερη από 100 dB είναι και ευχάριστα αθόρυβοι. Οι επαναφορτιζόμενοι και ηλεκτρικοί εξαερωτήρες STIHL επίσης έχουν βελτιστοποιηθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια: Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον δείκτη της στάθμης φόρτισης με λυχνίες LED. Η ενσωματωμένη ασφάλεια του καλωδίου στους ηλεκτρικούς εξαερωτήρες βοηθάει να κρατήσει το καλώδιο μακριά από το μηχάνημα κατά την εργασία. Αφού διαλέξετε τον σωστό εξαερωτήρα για τις απαιτήσεις του γκαζόν σας, μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας στο ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL.


Ανεξάρτητα αν θέλετε βενζινοκίνητο, επαναφορτιζόμενο ή ηλεκτρικό εξαερωτήρα: όλα τα μοντέλα μας είναι εφοδιασμένα με 20 σταθερές λεπίδες που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη και αποτελεσματική εξαέρωση του γκαζόν σας. Το περίβλημα των εξαερωτήρων από πολυμερές είναι πολύ στιβαρό αλλά και ελαφρύ, και ο compact σχεδιασμός κάνει το εργαλείο πιο εύκολο σε ελιγμούς και μεταφορά. Επιπλέον, χάρη στο πτυσσόμενο τιμόνι, δεν πιάνουν πολύ χώρο στην αποθήκη σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το βάθος κοπής από το τιμόνι, ώστε να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε γκαζόν.