639,00 €
575,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στιβαρό και ισχυρό επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό με υποδοχή μπαταρίας AP

Το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό FSA 135 είναι η σωστή επιλογή για επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου ή για δημοτικές υπηρεσίες που ασχολούνται με τη συντήρηση χώρων πρασίνου σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο by . Με την εργονομική λαβή ποδηλάτου (λαβή κουρέματός) του, μπορείτε να κουρέψετε μεγάλα γκαζόν με υψηλή άνεση και απόδοση.

Χάρη στον ισχυρό κινητήρα CE και το μεγάλο φάσμα από κοπτικά εξαρτήματα STIHL που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σ’ αυτό το χορτοκοπτικό, το FSA 135 είναι ιδανική για τη συντήρηση χώρων πρασίνου και την κοπή χόρτου και θάμνων. Η εργονομική σκανδάλη του χορτοκοπτικού επιτρέπει αδιαβάθμητη ρύθμιση των στροφών του κινητήρα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας, για να εργαστείτε με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση και τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας επισημαίνεται με μια λυχνία. Το φίλτρο αέρα με μεταλλικό πλέγμα εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς φροντίζει για άριστη ψύξη του κινητήρα. Το φίλτρο αέρα επίσης καθαρίζεται πολύ εύκολα. Το περίβλημα του κινητήρα του FSA 135 διαθέτει μια ειδική θέση για τοποθέτηση του STIHL Smart Connector 2 A.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 135 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

FSA 135
Εργονομική λαβή ελέγχου με ρύθμιση ταχύτητας
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος4,9 kg
Βάρος10,8 lbs
Στάθμη ηχοπίεσης80 dB(A) 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος92 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές