76,50 €
61,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σύστημα άνετης μεταφοράς για επαναφορτιζόμενο φυσητήρα BGA 200: Αποτελεσματική εργασία με σεβασμό για τη μέση

Το σύστημα μεταφοράς υψηλής άνεσης STIHL BGA 200 μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με επινώτια μπαταρία STIHL AR. Αποτελείται από δύο μέρη: μια συσκευή ανάρτησης στον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα STIHL BGA 200 και μια πλάκα στερέωσης στην οποία μπορείτε να δέσετε τη ζώνη του συστήματος μεταφοράς STIHL AR L, σε συνδυασμό με επινώτια μπαταρία AR όπως η STIHL AR 3000 L. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το STIHL BGA 200 ως μηχάνημα 2-σε-1 για δύο διαφορετικές λειτουργίες: Μπορείτε να μεταφέρετε το μηχάνημα στο χέρι ή, όταν χρειάζεται, να το γαντζώσετε στην πλάκα στο πλευρό του σώματός σας. Ανάλογα με την μέθοδο εργασίας που εσείς προτιμάτε, το σύστημα μεταφοράς υψηλής άνεσης της STIHL σάς επιτρέπει να εναλλάσσετε γρήγορα τον τρόπο εργασίας σας. Έτσι μπορείτε να εργαστείτε για περισσότερη ώρα με ελάχιστο κόπο. Μόλις γαντζώσετε το STIHL BGA 200, μπορείτε να αλλάξετε χέρι ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τη δεύτερη λαβή, για να εργαστείτε με ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 200 παραδίδεται μαζί με το σύστημα μεταφοράς. Οι μπαταρίες STIHL AR και το σύστημα μεταφοράς μπαταριών STIHL AR δεν περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.
Carrying System

Σέρβις και συμβουλές