85,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κουτί μπαταριών μέγεθος S: Για ασφαλή φύλαξη και εύκολη μεταφορά μπαταριών και φορτιστών

Το κουτί μπαταριών STIHL μέγεθος S είναι ιδανικό για την ασφαλή αποθήκευση ή μεταφορά των μπαταριών και φορτιστών σας. Το κουτί είναι κατασκευασμένο από στιβαρό και ελαφρύ πλαστικό. Τα κουτιά μπαταριών STIHL ανοιγοκλείνουν γρήγορα με ένα εύχρηστο κούμπωμα. Είναι ειδικά προσαρμοσμένα στα διάφορα συστήματα επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων της STIHL. Όλα τα κουτιά μπαταριών είναι συμβατά με τα συστήματα Sortimo L-BOXX και Sortimo Globelyst για μεταφορά σε οχήματα. Μπορείτε να στοιβάξετε τα κουτιά, να τα συνδέσετε μεταξύ τους και να τα φυλάξετε με ασφάλεια στο σύστημα Sortimo Globelyst για μεταφορά σε οχήματα. Η χειρολαβή διευκολύνει τη μεταφορά.

Ένα χυτό διαχωριστικό στο κουτί μπαταριών μέγεθος S κρατάει τις μπαταρίες σταθερές και τις προστατεύει από ζημιές και κρούσεις. Η χειρολαβή διευκολύνει την άνετη μεταφορά.

Το κουτί μπαταριών STIHL μέγεθος S προσφέρει θέση για 4 μπαταρίες STIHL AP ή 2 μπαταρίες STIHL AP και 1 φορτιστή STIHL AL 300 ή ταχυφορτιστή μπαταριών STIHL AL 500.
  • Συμβατό με συστήματα οχημάτων Sortimo L-BOXXes και Sortimo Globelyst
  • Για εξοικονόμηση χώρου και εύκολη μεταφορά μπαταριών και φορτιστή
  • Akku-Box

    Σέρβις και συμβουλές