71,50 €
57,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ζώνη μπαταριών με αορτήρα: Για ξεκούραστη πολύωρη εργασία

Η ζώνη μεταφοράς μπαταριών με αορτήρα προσφέρει υποστήριξη σε πολύωρες εργασίες συντήρησης κήπων και χώρων πρασίνου. Ο μελετημένος εργονομικός σχεδιασμός κατανέμει το βάρος στους γοφούς και στους ώμους. Επιπλέον, μπορείτε να στερεώσετε την τσάντα παρελκομένων για τη ζώνη μπαταριών στο λουρί για να μεταφέρετε και άλλη μπαταρία του συστήματος AP ή άλλα παρελκόμενα. Υπάρχει επίσης ένα μαξιλαράκι υποστήριξης STIHL που μπορείτε να στερεώσετε απευθείας σ’ αυτή τη ζώνη STIHL. Αυτό διευκολύνει και αυξάνει την άνεση στη χρήση κατάλληλων μηχανημάτων STIHL, όπως π.χ. επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά ή επαναφορτιζόμενοι φυσητήρες.

Η ενέργεια μεταφέρεται στο επαναφορτιζόμενο μηχάνημα με τη βοήθεια άλλων παρελκομένων: για παράδειγμα με τη θήκη STIHL AP με καλώδιο σύνδεσης για μηχανήματα με υποδοχή καλωδίου, ή με τον προσαρμογέα STIHL AP για μηχανήματα με υποδοχή μπαταρίας. Έτσι μειώνεται το συνολικό βάρος που κρατάτε στο χέρι και δουλεύετε χωρίς ταλαιπωρία, καθώς προστατεύεται η μέση και τα χέρια σας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τη ζώνη STIHL με αορτήρα εύκολα ώστε να είναι πάντα άνετη στη χρήση.

 

 

Akkuguertel

Σέρβις και συμβουλές