1.539,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Μπαταρία AR 3000 L: Στιβαρή μπαταρία σακιδίου για μεγάλες περιόδους χρήσης, με θύρα USB και Bluetooth®

Η επινώτια μπαταρία STIHL AR 3000 L είναι σχεδιασμένη για την επαγγελματική κηπουρική και περιποίηση χώρων πρασίνου, σε δημοτικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις συντήρησης πρασίνου. Η στιβαρή μπαταρία είναι ιδανική για ολοήμερη εντατική χρήση σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο, όταν εργάζεστε με τα ενεργειοβόρα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP χωρίς να ταλαιπωρείτε τη μέση σας. Η μπαταρία STIHL AR 3000 L εντυπωσιάζει με τον στιβαρό και αδιάβροχο σχεδιασμό του και ισχύ 1,520 Wh. Για να χρησιμοποιήσετε τη μπαταρία STIHL AR 3000 L, θα χρειαστείτε ένα σύστημα μεταφοράς. Μπορείτε να στερεώσετε τη μπαταρία STIHL AR 3000 L στο προαιρετικό, άνετο και εργονομικό σύστημα μεταφοράς STIHL AR L χωρίς τη χρήση εργαλείων. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τη μπαταρία AR 3000 L απευθείας στο επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 765 V, αντί για μπαταρία AP.

Μέσω του πομποδέκτη Bluetooth® που είναι ενσωματωμένος στο περίβλημα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση με το σύστημα STIHL connected και να διαχειριστείτε τη μπαταρία όπως ένα μηχάνημα. Αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη διαφάνεια στον προγραμματισμό των εργασιών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB στο περίβλημα της μπαταρίας π.χ. για να φορτίσετε το κινητό σας   Η αξιόπιστη μεταφορά ισχύος σε μηχάνημα με υποδοχή καλωδίου πραγματοποιείται μέσω του καλωδίου σύνδεσης STIHL AR. Σε μηχανήματα με υποδοχή μπαταρίας, η σύνδεση με τη μπαταρία γίνεται με τον προσαρμογέα STIHL AP.

Η επινώτια μπαταρία STIHL AR 3000 L επαναφορτίζεται με τον ταχυφορτιστή STIHL AL. Για να φορτίσετε τη μπαταρία AR, χρειάζεστε ένα καλώδιο σύνδεσης για μπαταρίες AR L και έναν προσαρμογέα μπαταρίας STIHL AP. Το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας STIHL AR 3000 L φαίνεται στην strong>ένδειξη κατάστασης φόρτισης με έξι λυχνίες.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο μηχάνημα STIHL σας κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας AR 3000 L.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βάρος μπαταρίας9,5 kg
Ονομαστική τάση36 V
Ενεργειακό περιεχόμενο1520 Wh
Ονομαστική χωρητικότητα κατά IEC 6196041,2 Ah
Ονομαστική χωρητικότητα στοιχείου (σύμφωνα με τον κατασκευαστή)4,7 Ah

Σέρβις και συμβουλές