54,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής AutoCut 40-4: Άριστα αποτελέσματα στην κοπή και στο αραίωμα χόρτου

Η κεφαλή κοπής STIHL DuroCut 40-4 για χορτοκοπτικά εξασφαλίζει εύκολες και αποδοτικές εργασίες κουρέματος και κοπής σε ιδιαίτερα σκληρό και ανθεκτικό χόρτο. Με 4 νήματα κατασκευασμένα από ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό, αυτή η κεφαλή κοπής υψηλής ποιότητας επιτρέπει αποτελεσματική κοπή και καθάρισμα άκρων σε γκαζόν, αλλά και κούρεμα μεγάλων εκτάσεων.

Η κεφαλή κοπής DuroCut 40-4 είναι συμβατή με διάφορα μεγέθη και σχήματα μεσινέζας. Τα 4 νήματα εισάγονται εύκολα και γρήγορα μέσα στην κεφαλή κοπής, επιτρέποντας άμεση συνέχιση της εργασίας όταν αλλάζετε εξοπλισμό. Μαζί με την κεφαλή κοπής παραδίδονται 12 νήματα XXL. Με την κεφαλή τεσσάρων νημάτων STIHL DuroCut 40-4 μπορείτε να πετύχετε άριστα αποτελέσματα ακόμα και σε εκτάσεις με σκληρό γρασίδι, δίπλα σε τοίχους, σκαλοπάτια και φράχτες, και ανάμεσα σε δέντρα.

Μπορείτε να συνδυάσετε την κεφαλή DuroCut C 40-4 με τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL:

Η κεφαλή DuroCut 40-4 είναι επίσης κατάλληλη για τα STIHL FS 360, STIHL FS 410 (εκτός από το μοντέλο FS 410 C-EM K), STIHL FS 411, STIHL FS 460, STIHL FS 490 (εκτός από τα μοντέλα FS 490 C-EM K και FS 490 C-EM KW), STIHL FS 510 και STIHL FS 560 C-EM που είναι εκτός παραγωγής.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

DuroCut 40-4

Σέρβις και συμβουλές