26,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής DuroCut 5-2

Η κεφαλή STIHL DuroCut 5-2 είναι μια κεφαλή δύο νημάτων που είναι ιδανική για χρήση σε ανθεκτικό χόρτο. Χάρη στον έξυπνο και στιβαρό σχεδιασμό της, η κεφαλή STIHL DuroCut 5-2 είναι ιδανική για όλων των ειδών εργασίες κουρέματος και κοπής. Με αυτή την κεφαλή κοπής και κατάλληλο χορτοκοπτικό STIHL μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και σε σκληρό χόρτο, τόσο σε κούρεμα εκτάσεων όσο και σε λεπτομέρειες γύρω από εμπόδια.

Η κεφαλή κοπής DuroCut 5-2 είναι κατάλληλη για τα εξής χορτοκοπτικά:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κεφαλή κοπής επίσης για το εργαλείο STIHL Kombi FSB-KM.

Η πολυχρηστικότητα της κεφαλής DuroCut 5-2 συνεχίζει με τα παρελκόμενά της. Η κεφαλή δύο νημάτων είναι συμβατή με μεσινέζες σε διάφορα σχήματα και διαμέτρους και επομένως μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε πιθανή εργασία. 6 νήματα μεγέθους L περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Ο εύκολος χειρισμός, από τον ανεφοδιασμό μέχρι το κούρεμα, διευκολύνουν πολλές εργασίες κουρέματος και κοπής.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

DuroCut 5-2

Σέρβις και συμβουλές