31,90 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής AutoCut C 26-2: Αποτελεσματική κοπή και καθάρισμα χόρτου

Η κεφαλή κοπής STIHL AutoCut C 26-2 είναι κατάλληλη για μια ευρεία γκάμα από χορτοκοπτικά STIHL, όπως για παράδειγμα το ελαφρύ βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 55. Ιδιώτες και επαγγελματίες κηπουροί ξέρουν να εκτιμούν τον ιδιαίτερα εύκολο χειρισμό και την έξυπνη τεχνολογία αυτής της ημιαυτόματης κεφαλής δύο νημάτων. Η εύκολη ρύθμιση της μεσινέζας με απαλό χτύπημα επιτρέπει γρήγορη και αποτελεσματική εργασία.

Η κεφαλή μεσινέζας STIHL AutoCut C 26-2 εγγυάται ακριβείς και καθαρές εργασίες κοπής σε άκρα γκαζόν, δέντρα, σκαλοπάτια και τοίχους. Μια μεγάλη επιλογή σε μεσινέζες εξασφαλίζει ώστε να είστε κατάλληλα εξοπλισμένος για κάθε σχεδόν εργασία κοπής χόρτου. Η μεσινέζα αναπληρώνεται εύκολα από έξω, χωρίς άνοιγμα της κεφαλής κοπής AutoCut.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την κεφαλή κοπής AutoCut με τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL:

Η κεφαλή AutoCut C 26-2 είναι επίσης κατάλληλη για το κοπτικό μηχάνημα STIHL FR 480 (εκτός παραγωγής).

Μπορείτε επίσης να εφοδιάσετε το εργαλείο STIHL Kombi FS-KM με την κεφαλή AutoCut C 26-2.

Note: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

AutoCut C 26-2

Σέρβις και συμβουλές