20,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής PolyCut 3-2: Για την τελευταία λεπτομέρεια στην αραίωση φυτών και στην κοπή χόρτου

Η κεφαλή κοπής STIHL PolyCut 3-2 αποτελεί τη σωστή επιλογή για αποτελεσματικό κούρεμα χόρτου μεσαίου ύψους και για τις λεπτομέρειες στην περιποίηση των άκρων του γκαζόν σας. Η κεφαλή κοπής PolyCut 3-2 είναι μια πολύπλευρη κεφαλή κοπής για ερασιτέχνες και επαγγελματίες κηπουρούς. Το εξάρτημα κοπής είναι εφοδιασμένο με 2 στιβαρές και κινητές πλαστικές λεπίδες, οι οποίες αλλάζουν εύκολα χωρίς την ανάγκη πρόσθετων εργαλείων. Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε μεσινέζες με διάμετρο 1,4 mm ή 1,6 mm για την αποτελεσματική κοπή των άκρων του γκαζόν, για το καθάρισμα σε γωνίες ή για το κούρεμα μεγάλων εκτάσεων.

Χρησιμοποιώντας την κεφαλή κοπής STIHL PolyCut 3-2 στο επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 57 ή στο ηλεκτρικός χορτοκοπτικό STIHL FSE 52, μπορείτε να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε δύσκολα σημεία όπως κοντά σε δέντρα, τοίχους, φράχτες ή σκαλοπάτια.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

 

Σέρβις και συμβουλές