86,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πέλμα δαπέδου από αλουμίνιο: Αποτελεσματικό σκούπισμα μεγάλων επιφανειών

Αυτό το πέλμα δαπέδων STIHL είναι ιδανικό για το strong>καθάρισμα μεγάλων επιφανειών και χώρων εργασίας σε βιοτεχνίες, από συνεργεία καθαρισμών και σε βιομηχανικές επιχειρήσεις. Ανάλογα με το μοντέλο, τα πέλματα δαπέδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκούπισμα σκληρών επιφανειών και μοκετών, αλλά και για το υγρό σκούπισμα δαπέδων. Με πλάτος 330 mm, το πέλμα δαπέδου STIHL από αλουμίνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορο και σχολαστικό καθάρισμα μεγάλων δαπέδων με πλακάκια ή μοκέτα. Παράλληλα, η στιβαρή κατασκευή του πέλματος δαπέδου προστατεύει έναντι ζημιών από την επαφή με αντικείμενα, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό. Το πέλμα δαπέδου STIHL από αλουμίνιο είναι εφοδιασμένο με μια αφαιρούμενες βούρτσες για γρήγορα καθάρισμα, αφαίρεση ή αλλαγή. Το πέλματα δαπέδου STIHL από αλουμίνιο συνδέονται εύκολα στον σωλήνα της σκούπας υγρών/στερεών STIHL. Η διάμετρος σύνδεσης είναι 36 mm.

Το πέλμα δαπέδου STIHL από αλουμίνιο είναι κατάλληλο για τις ηλεκτρικές σκούπες υγρών/στερεών STIHL SE 62 έως STIHL SE 133 ME.

Αν χρειάζεστε ένα πέλμα δαπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε στεγνό όσο και σε υγρό περιβάλλον, συνιστούμε το πέλμα δαπέδου γενικής χρήσης STIHL για τις σκούπες STIHL SE 33 έως STIHL SE 133 ME.

Floor nozzle

Σέρβις και συμβουλές