69,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επίπεδο φίλτρο από PTFE: Ανθεκτικό φίλτρο πολλαπλών χρήσεων για αποτελεσματική αναρρόφηση υγρών

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πτυχωτό φίλτρο PTFE στις σκούπες υγρών/στερεών STIHL για το αποτελεσματικό καθάρισμα του απορροφούμενου αέρα και υγρών. Το φίλτρο υψηλής ποιότητας συγκρατεί τις ακαθαρσίες με αξιόπιστο τρόπο. Τα πεδία εφαρμογής είναι πολλά: από σκούπισμα εξωτερικών χώρων κοντά στο σπίτι μέχρι επαγγελματική χρήση σε βιοτεχνίες, εργοτάξια, συνεργεία καθαρισμού και στη βιομηχανία. Το εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό πτυχωτό φίλτρο PTFE της κατηγορίας σκόνης M είναι επίσης κατάλληλο για επαγγελματικές εφαρμογές σε χώρους με μεγάλο φορτίο σκόνης και ιδιαίτερα λεπτή σκόνη. Το φίλτρο μπορεί να πλυθεί και να ξαναχρησιμοποιηθεί εύκολα. Έτσι εξασφαλίζεται μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και προστατεύεται το περιβάλλον.

Το πτυχωτό φίλτρο STIHL από PTFE είναι συμβατό με την ηλεκτρική σκούπα υγρών/στερεών STIHL SE 133 ME.

Tip: Επωφεληθείτε από το σύστημα πολλαπλών φίλτρων. Συνδυάζοντας τον φιλτρόσακο STIHL με το πτυχωτό φίλτρο STIHL από PTFE επιτυγχάνετε ακόμα υψηλότερο βαθμό φίλτρανσης.

 

Σέρβις και συμβουλές