119,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κάνει τον καθαρισμό εύκολο και βολικό

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 80 X είναι ένα ελαφρύ μηχάνημα εισαγωγικού επιπέδου που μεταφέρεται εύκολα στην επιθυμητή θέση χάρη στις μικρές διαστάσεις και τη στιβαρή λαβή του. Εκτελέστε εργασίες καθαρισμού γύρω από το σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά με το STIHL RE 80 X. Το μηχάνημα αυτό είναι ιδανικό, για παράδειγμα, για να καθαρίσετε πλακόστρωτες επιφάνειες και σκαλοπάτια ή τα έπιπλα κήπου σας. Το χαμηλό του βάρος κάνει το STIHL RE 80 X εξαιρετικά εύκολο στη μετακίνηση.

Η ανθεκτική αντλία υψηλής πίεσης με κεφαλή από αλουμίνιο παράγει μέγιστη πίεση 120 bar. Τα 2 μπεκ που παραδίδονται μαζί με το μηχάνημα είναι κατάλληλα για μεγάλο φάσμα από εργασίες καθαρισμού. Το ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης είναι ιδανικό για γρήγορο καθάρισμα ευαίσθητων επιφανειών, ενώ το περιστρεφόμενο μπεκ με την ισχυρή σημειακή του δέσμη απομακρύνει και τις πιο επίμονες βρομιές. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σετ ψεκασμού καθαριστικών μέσων που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Ο σωλήνας υψηλής πίεσης 5 m συνδέεται γρήγορα στο περίβλημα του μηχανήματος και στο κοντάρι με τη βοήθεια ταχυσυνδέσμων.

Μετά το καθάρισμα μπορείτε να φυλάξετε το κοντάρι ψεκασμού, τον σωλήνα υψηλής πίεσης και τα βασικά παρελκόμενα απευθείας πάνω στο μηχάνημα. Με προαιρετικά παρελκόμενα όπως το σετ καθαρισμού οχημάτων μπορείτε να αναλάβετε και άλλες εργασίες καθαρισμού, όπως το καθάρισμα του αυτοκινήτου σας.

  • Ιδιαίτερα συμπαγές και φορητό καθαριστικό υψηλής πίεσης
  • Επιμελής καθαρισμός με περιστροφικά και επίπεδα ακροφύσια μπεκ
  • Γρήγορη σύζευξη για εύκολη σύνδεση του εύκαμπτου σωλήνα υψηλής πίεσης και του πιστολιού
  • Αποθήκευση εξαρτημάτων απευθείας στη συσκευή
  • RE 80 X

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Αριθμός στροφών20000 σ.α.λ.
    Πίεση λειτουργίας90 bar
    Μέγ. πίεση120 bar 1)
    Ελάχ. παροχή νερού330 l/h
    Μέγιστη παροχή νερού430 l/h

    Σέρβις και συμβουλές