499,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Δυνατή σκούπα για στεγνά και υγρά εδάφη, με αυτόματη διακόπτη

Η ηλεκτρική σκούπα υγρών και στεγνών STIHL SE 122 είναι εξαιρετικά κατάλληλη για επαγγελματική χρήση σε συνεργεία, βιοτεχνίες και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Η βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα καθαρίζει σκόνη και ακαθαρσίες, σχίζες ξύλου, ροκανίδια και υγρά. Η λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα με ταχυσύνδεσμο υποστηρίζει γρήγορη σύνδεση και αποσύνδεση του σωλήνα αναρρόφησης 3 m. Το STIHL SE 122 E παραδίδεται μαζί με πέλμα δαπέδου διπλής λειτουργίας STIHL, γενικό πέλμα υγρών STIHL και ρύγχος αρμών STIHL.

Η ενσωματωμένη πρίζα αυτόματης ενεργοποίησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξωτερικά ηλεκτρικά εργαλεία που συνδέονται σε πρίζα. Έτσι η σκούπα θα ενεργοποιείται και θα απενεργοποιείται ταυτόχρονα με το συνδεδεμένο εργαλείο, αναρροφώντας π.χ. σκόνη από τρυπάνια, τη στιγμή που δημιουργείται. Το σύστημα ομαλής εκκίνησης, ο ρυθμιστής στροφών για αδιαβάθμητη ρύθμιση της δύναμης αναρρόφησης και η ασφάλεια υπερφόρτισης υποστηρίζουν την υψηλή άνεση στη χρήση. Οι τροχίσκοι με φρένο φροντίζουν για εύκολη μετακίνηση και ασφάλεια. Η σκούπα STIHL SE 122 E διαθέτει ένα σύστημα πολλαπλών φίλτρων αποτελούμενο από ένα χάρτινο ένθετο φίλτρο και έναν σάκο από μη υφαντό υλικό, για εύκολη συντήρηση και διατήρηση της ισχυρής αναρρόφησης. Για να καθαρίσετε το φίλτρο, απλά κλείνετε το στόμιο στην άκρη του σωλήνα αναρρόφησης και πιέζετε ένα πλήκτρο. Μπορείτε να φυλάξετε τα πέλματα και τον σωλήνα αναρρόφησης στην πρακτική θήκη παρελκομένων που είναι ενσωματωμένη στη βιομηχανική σκούπα SE 122 E.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το SE 122 E της STIHL για ειδικές εργασίες καθαρισμού με προαιρετικά παρελκόμενα όπως το σετ STIHL για χοντρές ακαθαρσίες.

SE 122 E

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Filter cleaning
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ
Ρόδες με φρένο
Ρόδες με φρένο
Λαβή από ευγενές μέταλλο με ταχυσύνδεσμο
Λαβή από ευγενές μέταλλο με ταχυσύνδεσμο

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κατανάλωση ενέργειας1500 kW
Μέγ. υποπίεση250 mbar
Ογκοπαροχή3600 l/min
Ογκοπαροχή127 cf/min
Βάρος12,3 kg

Σέρβις και συμβουλές