785,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαγγελματική σκούπα στερεών και υγρών STIHL

Η στιβαρή σκούπα υγρών/στερεών STIHL SE 133 ME φροντίζει ώστε να είστε άριστα εξοπλισμένος για επαγγελματικές εφαρμογές καθαρισμού με υψηλό φορτίο σκόνης. Το μηχάνημα είναι πιστοποιημένο για σκόνη κατηγορίας M χάρη στο επίπεδο πτυχωτό χάρτινο φίλτρο με νανο-επίστρωση και στη σταθερά υψηλή ταχύτητα του αέρα. Αν η μετρούμενη ταχύτητα του αέρα πέσει κάτω από τα 20 m/s κατά τη διάρκεια της αναρρόφησης, ο χρήστης ειδοποιείται με φωτεινό και ακουστικό σήμα. Το πολλαπλό σύστημα φίλτρανσης του STIHL SE 133 ME αποτελείται από ένα ένθετο στοιχείο και έναν φιλτρόσακο από μη φαντό υλικό. Η αυτόματη πρίζα αυτόματης ενεργοποίησης χρησιμεύει για την άμεση σύνδεση ηλεκτρικών εργαλείων όπως δρέπανα στην πρίζα της σκούπας. Στη συνέχεια, η σκούπα θα ενεργοποιείται και θα απενεργοποιείται αυτόματα με το εργαλείο, έτσι ώστε η σκόνη που δημιουργείται κατά την εργασία σας να αναρροφιέται αμέσως χωρίς να διασκορπιστεί στον αέρα του χώρου.

Χάρη στην αδιαβάθμητη ρύθμιση στροφών και τον αυτόματο έλεγχο παροχής, έχετε πάντα τον έλεγχο της καλύτερης δυνατής χρήσης της σκούπας. Η σταθερά υψηλή δύναμη αναρρόφησης του STIHL SE 133 ME υποστηρίζεται από τη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού του φίλτρου. Χάρη στην εργαλειοθήκη τύπου Sortimo μπορείτε να φυλάξετε τα εργαλεία σας με ασφάλεια και να τα έχετε πρόχειρα όταν τα χρειάζεστε. Η λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα με ταχυσύνδεσμο επιτρέπει γρήγορη σύνδεση και αποσύνδεση του σωλήνα αναρρόφησης. Ο σωλήνας αναρρόφησης μπορεί να συνδεθεί γρήγορα και απλά με τη χρήση αντιστατικού προσαρμογέα.

Προαιρετικά παρελκόμενα όπως το σετ STIHL για χοντρές ακαθαρσίες διευρύνουν ακόμα περισσότερο το φάσμα των εφαρμογών για τη σκούπα υγρών/στερεών STIHL SE 133 ME.

SE 133 ME

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Κατηγορία Σκόνης Μ
Κατηγορία Σκόνης Μ
Φίλτρο PTFE
Φίλτρο PTFE
Αυτόματη παρακολούθηση ροής όγκου
Αυτόματη παρακολούθηση ροής όγκου

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κατανάλωση ενέργειας1400 kW
Μέγ. υποπίεση250 mbar
Ογκοπαροχή4500 l/min
Ογκοπαροχή159 cf/min
Βάρος16 kg

Σέρβις και συμβουλές