35,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πτυσσόμενο πριόνι PR 16: Για γρήγορες και ακριβείς εργασίες κλαδέματος

Το εργονομικό κλαδευτικό πριόνι STIHL PR 16 συμβάλλει στην αποτελεσματική εργασία όταν κλαδεύετε δέντρα και εκτελείτε εργασίες που βρίσκονται πέραν των δυνατοτήτων ενός ψαλιδιού, για παράδειγμα κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων. Με βάρος 160 g και μήκος λεπίδας 16 cm, το πριόνι αυτό θα σας επιτρέψει να κόβετε χωρίς κόπο κλαδιά με διάμετρο έως 65 mm. Το πτυσσόμενο πριόνι STIHL PR 16 διαθέτει ιαπωνική οδόντωση 3 πλευρών για γρήγορη κοπή, ενώ το κωνικό σχήμα της λεπίδας αυξάνει την ακρίβεια, καθώς μειώνονται οι πιθανότητες να σφηνώσει η λεπίδα μέσα στο ξύλο. Ο επαγωγικά σκληρυμένος, επιχρωμιωμένος χάλυβας της λεπίδας εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής του πτυσσόμενου πριονιού STIHL PR 16. Η εργονομική λαβή 2 μερών εξασφαλίζει ευχάριστο κράτημα στο χέρι. Η λεπίδα μπορεί να αναδιπλωθεί για εξοικονόμηση χώρου και προστασία από διάβρωση.

Τα πρακτικά μας παρελκόμενα για κλαδευτικά πριόνια, όπως τα γάντια προστασίας DYNAMIC DURO, συμβάλλουν στην προστασία σας κατά την εργασία με κοφτερά εργαλεία.

Folding saw PR 16

Σέρβις και συμβουλές