40,00 €
32,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κλαδευτικό πριόνι PR 32 CW: Για γρήγορη και καθαρή κοπή

Τα κλαδευτικά πριόνια της STIHL είναι κατάλληλα για γρήγορη και ακριβή κοπή δέντρων, πεσμένων δέντρων και οικοδομικής ξυλείας. Προσφέρουν εργονομικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή αντοχή, χάρη στην υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής. Είτε είστε επαγγελματίας είτε φιλόδοξος ερασιτέχνης κηπουρός, αυτό το εργαλείο θα σας δώσει τη δυνατότητα να εργαστείτε αποτελεσματικά και ξεκούραστα.

Με το ανθεκτικό κλαδευτικό πριόνι STIHL PR 32 CW μπορείτε να κόψετε χοντρά κλαδιά ή ξυλεία με ελάχιστο κόπο και σε χρόνο μηδέν. Χάρη στη λεπίδα 32 cm μπορείτε να κόψετε κλαδιά με διάμετρο έως 150 mm γρήγορα και αποτελεσματικά, αφήνοντας καθαρές τομές. Η τμηματική οδόντωση έχει ενδιάμεσες εσοχές που οδηγούν τα πριονίδια προς τα έξω και προλαμβάνουν την ενσφήνωση. Ο σκληρυμένος ανθρακοχάλυβας του κλαδευτικού πριονιού STIHL PR 32 CW εξασφαλίζει μακρόχρονη αιχμηρότητα, ενώ η γαντζωτή λαβή από στιβαρό ξύλο οξιάς επιτρέπει σταθερό κράτημα και εξασφαλίζει αποτελεσματική μετάδοση δύναμης καθώς εργάζεστε. Με βάρος μόλις 230 g, αυτό το κλαδευτικό πριόνι είναι το πιο ελαφρύ από όλα τα κλαδευτικά πριόνια STIHL.

Το κλαδευτικό πριόνι STIHL PR 32 CW έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Pruning saw PR 32 CW

Σέρβις και συμβουλές