35,00 €
28,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι PG 25: Ψαλίδι γενικής χρήσης, κατάλληλο επίσης για σκληρό ξύλο

Το ακμονοειδές ψαλίδι κήπου STIHL PG 25 προσφέρει πολύπλευρη υποστήριξη στην περιποίηση του κήπου, για παράδειγμα για την αποκατάσταση της τάξης σε έναν παραμελημένο κήπο. Κατά την κοπή με ακμονοειδές ψαλίδι κήπου, η κινητή λεπίδα κοπής τερματίζει στην επιφάνεια του άκμονα. Χάρη στον ειδικό μηχανισμό κοπής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εύχρηστο ψαλίδι για άνετη κοπή χοντρών και σκληρών κλαδιών και, ειδικότερα, νεκρού ξύλου με διάμετρο έως 15 mm. Το ακμονοειδές ψαλίδι STIHL PG 25 έχει μήκος 20 cm και βάρος 260 g. Ο μηχανισμός ασφάλισης με πρακτική ασφάλεια ανοίγει εύκολα με το αντίχειρα. Το ακμονοειδές ψαλίδι STIHL PG 25 μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την κοπή άλλων υλικών, όπως πλαστικά προφίλ και σωλήνες. Το ανοξείδωτο σώμα του ψαλιδιού εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ η αντικολλητική κινητή λεπίδα και ο άκμονας μπορούν να αλλαχθούν εάν χρειαστεί. Για ανταλλακτική λεπίδα ή άκμονα, απλά επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της STIHL.

Προαιρετικά STIHL παρελκόμενα όπως η ακονόπετρα STIHL θα σας βοηθήσουν στη συντήρηση των εργαλείων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακονόπετρα για να ακονίσετε το ψαλίδι STIHL PG 25 και πολλά άλλα εργαλεία όπως τσεκούρια, πελέκια, χλοοκόπτες και ψαλίδια οικιακής χρήσης, για να συνεχίσετε να εργάζεστε αποτελεσματικά.

Το ακμονοειδές ψαλίδι κήπου STIHL PG 25 έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Anvil PG 25

Σέρβις και συμβουλές