135,00 €
108,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι κλαδέματος PB 30: Με μεγάλο μοχλό, για την κοπή χοντρών

Το ψαλίδι STIHL PB 30 είναι κατάλληλο για κηπουρούς και συντηρητές χώρων πρασίνου αλλά και επαγγελματίες στη δασοκομία, επειδή είναι αξιόπιστο και επιτελεί το έργο που υπόσχεται, ακόμα και σε χοντρά κλαδιά με διάμετρο έως 50 mm. Το ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 30 αντλεί τη δύναμή του από το μήκος 83 cm και τον μεγάλο μοχλό του. Χάρη στους αποσβεστήρες που προστατεύουν τις αρθρώσεις σας και τις εργονομικές λαβές με επίστρωση καουτσούκ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψαλίδι με μεγάλη άνεση, ακόμα και σε πολύωρη εργασία. Χάρη στα αυλάκια συγκράτησης στον άκμονα του ψαλιδιού κλαδέματος STIHL PB 30, το υλικό προς κοπής σταθεροποιείται γερά, επιτρέποντας βελτιστοποιημένη τοποθέτηση του εργαλείου και υψηλή ακρίβεια στην κοπή. Ένα αυλάκι χυμών φροντίζει να μην τρέξουν κολλητικά υγρά πάνω στις λεπίδες όταν κόβετε χυμώδη φυτά. Η σφυρήλατη κεφαλή αυξάνει τη διάρκεια ζωής αυτού του επαγγελματικού εργαλείου, όπως και οι ανταλλάξιμες λεπίδες του ψαλιδιού κλαδέματος STIHL PB 30. Μπορείτε να εφαρμόσετε λάδι λίπανσης απευθείας στον άξονα μέσα από το ειδικό αυλάκι, ώστε το ψαλίδι STIHL PB 30 να κόβει πάντα ομαλά. Αν χρειαστείτε ανταλλακτική λεπίδα, απλά επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της STIHL.

Προσφέρουμε μια σειρά από πρακτικά παρελκόμενα για ψαλίδια STIHL, όπως η ακονόπετρα STIHL, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ακονίσετε το ψαλίδι κλαδέματός σας, αλλά και τσεκούρια, πελέκια, μαχαίρια και οικιακά ψαλίδια.

Το ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 30 έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Σέρβις και συμβουλές