Παρελκόμενα για γεωτρύπανα

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Τύπος χρήσης
Τύπος προϊόντος
Τύπος Κινητήρα
Ευκαιρίες
13 από 13 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΔΑΦΟΥΣ


Είτε θέλετε να χαλαρώσετε το χώμα, είτε να ανοίξετε οπές φύτευσης για θάμνους και δέντρα, με την κατάλληλη αρίδα και σχετικά παρελκόμενα θα είστε απόλυτα προετοιμασμένος για όλες τις συνθήκες εδάφους.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ


Εάν χρησιμοποιείτε συχνά γεωτρύπανο στην εργασία σας για να ανοίξετε οπές στο έδαφος για φύτευση ή για την κατασκευή φραχτών, θα ξέρετε να εκτιμάτε τα πλεονεκτήματα και την ευελιξία των γεωτρυπάνων STIHL για τη χειροκίνητη διάνοιξη οπών φύτευσης. Η μεγάλη μας ποικιλία από στιβαρά εξαρτήματα γεωτρυπάνων, όπως μύτες και προσαρμογείς, κάνουν το γεωτρύπανο STIHL ακόμα πιο ευέλικτο. Προσφέρουμε γεωτρύπανα φύτευσης με διαφορετικές διαμέτρους και ειδικά εργαλεία για τη φύτευση, καθώς και εύκαμπτες προεκτάσεις άξονα και ένα τσοκ για τρυπάνια με ελίκωση.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα πρακτικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά για γεωτρύπανα απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και να ζητήσετε παράδοση στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας. Και φυσικά, αν δεν διαθέτετε ακόμη γεωτρύπανο, μπορείτε πολύ εύκολα να αγοράσετε ένα με τον ίδιο τρόπο.


ΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ


Όποιες και αν είναι οι ιδιότητες του εδάφους που επεξεργάζεστε, οι αρίδες της STIHL προσφέρουν τη λύση. Αν θέλετε πραγματικά να αξιοποιήσετε στο έπακρο το γεωτρύπανό σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αρίδες σε διαφορετικά μεγέθη για μηχανήματα μονού και δύο χειριστών, ώστε η δουλειά σας να γίνει σωστά ακόμα και όταν το έδαφος είναι δυσπρόσιτο ή το υπόστρωμα πολύ σκληρό. Και αν χρειάζεστε μια εξαιρετική λύση για συγκεκριμένες απαιτήσεις, διαθέτουμε διάφορες ειδικές αρίδες για τη χαλάρωση του χώματος πριν τη φύτευση. Αν έχετε ήδη χαλαρώσει το έδαφος ή θέλετε απλώς να ανοίξετε οπές φύτευσης, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε την αρίδα που θέλετε.


Οι αρίδες φύτευσης STIHL είναι διαθέσιμες με διάμετρο 660 mm ή 870 mm. Οι αρίδες φύτευσης με ελίκωση αποτελούν μια δημοφιλή εναλλακτική λύση για την κλασική αρίδα STIHL. Με διάμετρο από 150 mm έως 350 mm και μήκη από 420 mm έως 525 mm είναι πολύ πιο μικρές από τις κλασικές αρίδες και συνεπώς είναι ιδανικές για τη διάνοιξη πιο στενών οπών. Αν χρειάζεται να καλλιεργήσετε πολλά φυτά, συνιστούμε να διαλέξετε το πιο ελαφρύ εξάρτημα που είναι κατάλληλο για τη δουλειά, για να μην επιβαρύνετε άσκοπα τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να ανοίξετε μια πραγματικά βαθιά οπή και χρειάζεστε μεγαλύτερο μήκος; Δεν υπάρχει πρόβλημα: Διαθέτουμε παρελκόμενα και ανταλλακτικά που θα αυξάνουν το μήκος της αρίδας σας μέχρι και κατά 1000 mm.


ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ


Αν χρειάζεται να ανοίξετε βαθιές οπές, για παράδειγμα για να πάρετε εδαφολογικά δείγματα, μπορείτε να αυξήσετε το συνολικό μήκος του βενζινοκίνητου γεωτρυπάνου σας. Απλά, διαλέξτε μια επέκταση σωλήνα με το κατάλληλο μήκος και είστε έτοιμος για να αισθητά μεγαλύτερο βάθος. Χρειάζεστε καινούργιο μαξιλαράκι στήριξης; Κανένα πρόβλημα! Όπως και τα τσοκ και ελικοειδείς αρίδες, μπορείτε να παραγγείλετε και αυτό το ανταλλακτικό για γεωτρύπανα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.