665,00 €
599,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αποδοτική και ευέλικτη σκαπτική φρέζα

Η σκαπτική φρέζα STIHL MH 445 R είναι ιδανική για μικρούς κήπους και χρήση από ιδιώτες και οικιακούς κηπουρούς, καθώς και για γεωργικές εργασίες. Η σκαπτική φρέζα STIHL MH 445 R διαθέτει όπισθεν για εξοικονόμηση δύναμης. Αυτό διευκολύνει το σκάψιμο στον κήπο, ειδικά για εκτεταμένες περιόδους εργασίας.

Με τη βοήθεια του ισχυρού βενζινοκινητήρα OHV, μπορείτε να σκάβετε γρήγορα πάνω από περιοχές καλλιέργειας. Ο κινητήρας διευκολύνει πολύ την αλλαγή της κατεύθυνσης του STIHL MH 445 R ή τον ελιγμό του. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να μειώσετε το πλάτος εργασίας του από 45 cm σε 25 cmσυμπαγής σχεδίαση και το ισορροπημένο κέντρο βάρους του βραχίονα STIHL είναι ανεκτίμητης αξίας σε αυτήν την εργασία. Ο βραχίονας MH 445 R είναι επίσης εύχρηστος ακόμα και σε στενούς χώρους. Το πρακτικό περιστρεφόμενο σπιρούνι φρένου προσφέρει ακριβή ευθυγράμμιση σε στενά περάσματα και γωνίες. Ένα άλλο πλεονέκτημα του ισχυρού βραχίονα είναι η εξαιρετική άνεση στη χρήση του. Η κεντρική ρύθμιση ύψους του βραχίονα STIHL MH 445 R καθιστά επίσης εύκολη τη ρύθμιση του ύψους του τιμονιού. Το αντικραδασμικό σύστημα STIHL ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς στο τιμόνι.

 

Ο χειριστής μπορεί εύκολα να τη μετακινήσει σε τροχούς μεταφοράς για τον καθαρισμό ή την τοποθέτηση εξαρτημάτων.

  • Σκαπτική φρέζα με όπισθεν
  • Ιδανικό για εργασία σε στενούς χώρους και μικρά παρτέρια
  • Με ρυθμιζόμενη μπάρα για απροβλημάτιστη μεταφορά και αποθήκευση
  • Άνετο ακόμα και για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης χάρη στο αντιδονητικό σύστημα STIHL
  • Το τυπικό πλάτος των 45 cm μπορεί να μειωθεί σε 25 cm
  • MH 445.1 R

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    Θέση καθαρισμού
    Θέση καθαρισμού
    Εύκολος χειρισμός γκαζιού
    Εύκολος χειρισμός γκαζιού
    Μαχαίρια
    Μαχαίρια

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Πλάτος εργασίας4 cm
    Διάμετρος σετ τεμαχισμού30 cm
    Περιεχόμενο ρεζερβουάρ0,9 l
    Σύστημα μετάδοσης κίνησης1V + 1R
    Τύπος κινητήραEVC 200.4 C

    Σέρβις και συμβουλές