339,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κονταροπρίονο HT-KM: Εργαλείο Kombi για κλάδεμα δέντρων με μεγάλη ακρίβεια

Το εύχρηστο κονταροπρίονο STIHL  HT-KM είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επαγγελματίες συντηρητές χώρων πρασίνου, δημοτικές επιχειρήσεις και οπωροκαλλιεργητές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή υψηλών κλαδιών από την ασφάλεια του εδάφους, στα πλαίσια της συντήρησης δέντρων για παράδειγμα.

Το εργαλείο Kombi έχει συνολικό μήκος 126 cm, με το οποίο μπορείτε να φτάσετε κλαδιά σε ύψος έως και 3 m. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δυσπρόσιτα ή ακόμα πιο υψηλά δέντρα, μπορείτε να εφοδιάσετε το κονταροπρίονο HT-KM με μια προέκταση σωλήνα STIHL από ανθρακοΐνες που επεκτείνει την εμβέλειά του κατά άλλα 100 cm. Το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με έναν στιβαρό γάντζο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση κομμένων κλαδιών. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός του κονταροπρίονου HT-KM, που ζυγίζει μόλις 1,3 kg, διευκολύνει την εργονομική εργασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα της αλυσίδας STIHL και τον ενσωματωμένο οδηγό κατεύθυνσης, θα μπορείτε να κάνετε τις σωστές τομές γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια.

Το κονταροπρίονο STIHL  HT-KM είναι ένα εργαλείο του συστήματος STIHL Kombi, που σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί σε όλους τους κινητήρες STIHL Kombi, όπως το STIHL KM 94 RC-E. Χάρη στον ταχυσύνδεσμο με βίδα σύσφιγξης, εργαλείο και κινητήρας συνδέονται σε χρόνο μηδέν.

  • Για ακριβές κλάδεμα ψηλών κλαδιών στη φροντίδα των δέντρων και την καλλιέργεια φρούτων
  • Για επαγγελματίες φροντίδας δέντρων, καλλιεργητές φρούτων και δημοτικές εταιρείες
  • Ελαφρύ και στιβαρό κιβώτιο ταχυτήτων μαγνησίου
  • Συμπαγές και εύκολο στη μεταφορά
  • Σέρβις και συμβουλές