505,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ελαιοραβδιστικό

Με το ειδικό ελαιοραβδιστικό STIHL Kombi SP-KM, ο κινητήρας STIHL Kombi γίνεται αποτελεσματικός βοηθός για τη συγκομιδή ελιών, φιστικιών Αιγίνης, αμυγδάλων και άλλων καρπών, με εύκολη εγκατάσταση. Με βάρος μόλις 1,9 kg (μόνο το εργαλείο), το STIHL SP-KM προσφέρει αποτελεσματική υποστήριξη στον κήπο του σπιτιού ή στην επαγγελματική οπωροκαλλιέργεια. Τα ταλαντευόμενα διπλά χτένια με μετατοπισμένα δόντια σάς βοηθούν να συλλέξετε καρπούς χωρίς να προκαλέσετε ζημιά στα κλαδιά ή στα φύλλα των δέντρων. Ο εξαιρετικά ελαφρύς σχεδιασμός και το μήκος των 144 cm καθιστούν το ελαιοραβδιστικό των συστημάτων STIHL Kombi και Multi άνετο στη χρήση, ακόμα και σε πολύωρη χρήση. Επιπλέον, η αντίθετη φορά των χτενιών διατηρεί τις δονήσεις σε χαμηλά επίπεδα.

Χάρη στον ταχυσύνδεσμο με βίδα σύσφιξης, μπορείτε να προσαρμόσετε το εργαλείο SP-KM χωρίς εργαλεία και να το χρησιμοποιήσετε ευέλικτα σε έναν από τους εξής δυνατούς κινητήρες Kombi:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το STIHL SP-KM με τους εξής κινητήρες Kombi, που είναι πλέον εκτός παραγωγής: STIHL KM 56 R, STIHL KM 90 R και STIHL KM 100 R.

SP-KM

Σέρβις και συμβουλές