755,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρικός τεμαχιστής με ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα

Ο δυνατός πολυτεμαχιστής STIHL GHE 355 είναι ιδανικός για τον τεμαχισμό διάφορων ειδών από απορρίμματα κήπου. Ο μηχανισμός αναστροφής μαχαιριών (BRS: blade rotation reverse system) κάνει τη δουλειά σε χρόνο μηδέν. Με τον περιστροφικό διακόπτη μπορείτε να ρυθμίσετε τη μονάδα μαχαιριών γρήγορα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία του τεμαχιστή στο υλικό που θέλετε να επεξεργαστείτε. Με τον επιλογέα στην αριστερή θέση, το σύστημα μαχαιριών τύπου «σάντουιτς» του STIHL GHE 355 μετατρέπει ξυλώδη υλικά όπως κλαδιά με διάμετρο ως 40 mm σε πριονίδι Με την ανάποδη λειτουργία, τα μαχαίρια κόβουν μαλακά φυτικά απορρίμματα μετατρέποντάς τα σε υλικό προς κομποστοποίηση. Μετά την κομποστοποίηση, θα έχετε πολύτιμο βιολογικό λίπασμα για τον κήπο σας. Η ηχομονωμένη χοάνη τροφοδοσίας του ηλεκτρικού τεμαχιστή GHE 355 τροφοδοτεί ακόμα και κλαδιά με πλευρικούς βλαστούς μέσα στη μονάδα μαχαιρών, με τα πρόσθετα μαχαίρια και τα δόντια θραύσης της. Το μεγάλο μεταξόνιο του τεμαχιστή GHE 355 εξασφαλίζει εύκολη μεταφορά εκτός δρόμου και βελτιώνει τη σταθερότητα του μηχανήματος στη διάρκεια των εργασιών συντήρησης του κήπου. Η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά ασφαλείας αποκλείει την πιθανότητα αυτόματης εκκίνησης του ηλεκτρικού τεμαχιστή GHE 355 στη διάρκεια εργασιών συντήρησης, για παράδειγμα.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Ηλεκτρομηχανική ασφάλεια εκκίνησης
Ηλεκτρομηχανική ασφάλεια εκκίνησης

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. διάμετρος κλαδιού0-35 mm
Ονομαστική ισχύς2500 W
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου2750 σ.α.λ.
Ονομαστική τάση230 V
Κοπτικό εξάρτημαMulti-Cut 355

Σέρβις και συμβουλές