479,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Φραχτοκόπτης HL-KM 145°

Ως μέρος του συστήματος STIHL Kombi, ο φραχτοκόπτης STIHL HL-KM 145° είναι ένα πολύπλευρο μηχάνημα. Το μεγάλο συνολικό μήκος αυτού του εργαλείου Kombi το κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικό, ακόμα και στη δύσκολη κοπή υψηλών φραχτών. Το HL-KM 145° είναι επίσης κατάλληλο για επαγγελματικές εργασίες κοπής και κουρέματος κοντά στο έδαφος.

Ο φραχτοκόπτης STIHL HL-KM 145° δεν είναι μόνο ιδανικός για τη συντήρηση φραχτών αλλά επίσης για απαιτητικές εργασίες στη συντήρηση του κήπου. Το μαχαίρι μπορεί να ρυθμιστεί σε προκαθορισμένες γωνίες έως 145°, επιτρέποντας εργασία σε φράχτες ή κοντά στο έδαφος με υψηλή ακρίβεια. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, το μαχαίρι και η λαβή μπορούν να αναδιπλωθούν για εξοικονόμηση χώρου κατά τη μεταφορά του εργαλείου.

Ο φραχτοκόπτης STIHL HL-KM 145° διατίθεται με μαχαίρι 50 cm ή 60 cm και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους κινητήρες του συστήματος Kombi, όπως π.χ. ο κινητήρας STIHL Kombi KM 56 RC-E. Ο φραχτοκόπτης μπορεί να συνδεθεί σε κινητήρα Kombi πολύ γρήγορα και απλά, χρησιμοποιώντας τον ταχυσύνδεσμο με βίδα σύσφιξης.
  • Κόψιμο φράχτη με ρυθμιζόμενο μαχαίρι κοπής
  • Για απαιτητικές εργασίες σε ψηλούς φράκτες
  • Επίσης ιδανικό για χρήση κοντά στο έδαφος
  • Ακριβής χρήση χάρη στο σταδιακά ρυθμιζόμενο γρανάζι ρύθμισης
  • HL-KM 145°

    Σέρβις και συμβουλές