105,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χορτοκοπτικό FSB-KM: Με κυρτό σωλήνα για πρόσβαση σε δύσκολα σημεία

Ιδιοκτήτες κήπων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χορτοκοπτικό STIHL FSB-KM για αποτελεσματική εργασία σε σημεία όπου άλλα μηχανήματα δεν μπορούν να φτάσουν. Ο καμπύλος σωλήνας καθιστά το χορτοκοπτικό ιδανικό για εργασίες καθαρισμού άκρων σε δύσκολα σημεία, όπως π.χ. δίπλα σε δέντρα ή τοίχους.

Το χορτοκοπτικό FSB-KM παραδίδεται με κεφαλή δύο νημάτων STIHL AutoCut C 6-2, που είναι σχεδιασμένη ειδικά για χρήση σε δυσπρόσιτα μέρη όπως τα άκρα του γκαζόν. Για την κεφαλή AutoCut C 6-2 διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία από ανθεκτικές μεσινέζες, ώστε να μπορείτε να αναλάβετε μια πλήρη σειρά από εργασίες κοπής χόρτου. Ο προφυλακτήρας πάνω από τις περιστρεφόμενες μεσινέζες συγκρατεί τυχόν πέτρες που εκσφενδονίζονται στη διάρκεια της εργασίας.

Χάρη στον εξαιρετικά ελαφρύ σχεδιασμό του, το χορτοκοπτικό FSB-KM είναι εύκολο στην καθοδήγηση.

Σαν εργαλείο Kombi, το STIHL FSB-KM μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους κινητήρες STIHL Kombi με κυκλική λαβή, όπως το STIHL KM 56 RC-E. Το εργαλείο Kombi τοποθετείται και αφαιρείται γρήγορα και εύκολα.

Το χορτοκοπτικό STIHL FSB-KM δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται με τους κινητήρες KM131 R, KMA 130 R και KMA 135 R.
FSB-KM brushcutter

Σέρβις και συμβουλές