329,00 €
296,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ο πιο ισχυρός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας της STIHL με υποδοχή μπαταρίας

O φυσητήρας STIHL BGA 86 είναι ένας πολύ ισχυρός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας για επαγγελματική χρήση με υψηλές επιδόσεις στην παροχή αέρα και ελαφρύ σχεδιασμό. Με βάρος μόλις 2,8 kg (χωρίς τη μπαταρία), ο φυσητήρας αυτός είναι ελαφρύς και πολύ αθόρυβος, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να απομακρύνετε φύλλα, κομμένο γρασίδι και σκουπίδια σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο, όπως κήποι νοσοκομείων, παιδικοί σταθμοί και περιοχές κατοικιών. Ο φυσητήρας STIHL BGA 86 λειτουργεί με τις μπαταρίες του συστήματος STIHL AP. Χάρη στη λαβή πολλαπλών λειτουργιών, έχετε όλα τα χειριστήρια στο ένα σας χέρι και μπορείτε να χειριστείτε το μηχάνημα με αξιοπιστία, ανεξάρτητα αν είστε δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας. Με τις αδιαβάθμητα ρυθμιζόμενες στροφές μπορείτε να προσαρμόσετε την ισχύ της δέσμης αέρα στην επιφάνεια που καθαρίζετε. Ο φυσητήρας BGA 86 παραδίδεται με στρογγυλό μπεκ. Μπορείτε να ρυθμίσετε το μήκος του σωλήνα αέρα σε τρία διαφορετικά επίπεδα, ώστε να ταιριάζει στο ανάστημά σας και να έχει την κατάλληλη απόσταση από το έδαφος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προαιρετικό επίπεδο μπεκ STIHL για να απομακρύνετε βαριά ή βρεγμένα φύλλα. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, απομάκρυνση φύλλων γίνεται πάντα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα STIHL BGA 86 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας που έχετε επιλέξει.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

BGA 86

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Speed control
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΡΟΦΩΝ
Multi-function control handle
ΛΑΒΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ
Blower tube with adjustable length
ΣΩΛΗΝΑΣ ΦΥΣΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος2,8 kg
Βάρος6,2 lbs
Ισχύς δέσμης αέρα15 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα69 m/s

Σέρβις και συμβουλές