9,70 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Μπεκ πλατιάς δέσμης από ορείχαλκο: Εφαρμόζει τα ψεκαζόμενα μέσα με στοχευμένο τρόπο

Με τα ορειχάλκινα μπεκ επίπεδης δέσμης μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες εργασίες ψεκασμού με τον ραντιστήρα STIHL σας με στοχευμένο τρόπο. Ανάλογα με το διαμέτρημα του μπεκ, μπορείτε να πετύχετε διαφορετικές γωνίες ψεκασμού και να κατανείμετε το ψεκαζόμενο υγρό με τη μορφή σταγόνων ή λεπτού εκνεφώματος με στοχευμένο τρόπο. Τα ορειχάλκινα μπεκ επίπεδης δέσμης STIHL είναι διαθέσιμα σε 2 εκδόσεις: Το ορειχάλκινο μπεκ μεγάλου διαμετρήματος με γωνία ψεκασμού 80°, για παράδειγμα, παράγει μεγάλες σταγόνες και είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση ζιζανίων σε μεγάλες εκτάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ορειχάλκινο μπεκ με μικρό διαμέτρημα και χαμηλή παροχή και γωνία ψεκασμού 75°, αν θέλετε να επεξεργαστείτε φυτά με στοχευμένο τρόπο κατανέμοντας ένα λεπτό εκνέφωμα του ψεκαζόμενου υγρού.

Και τα δύο ορειχάλκινα μπεκ επίπεδης δέσμης STIHL είναι συμβατά με τους ραντιστήρες STIHL SG 21 έως STIHL SG 71 και με τον επαναφορτιζόμενο ραντιστήρα STIHL SGA 85:
  • Μπεκ επίπεδης δέσμης 80-04 (κωδικός προϊόντος 42555021700), μεγάλο διαμέτρημα, γωνία ψεκασμού 80°
  • Μπεκ επίπεδης δέσμης 65-0025 (κωδικός προϊόντος 42555021701), μικρό διαμέτρημα, γωνία ψεκασμού 75°
Για τη στερέωση στους ραντιστήρες STIHL SG 51 και STIHL SG 71 και στον επαναφορτιζόμενο ραντιστήρα STIHL SGA 85, θα χρειαστείτε από ένα στήριγμα μπεκ σε κάθε περίπτωση.
Fan jet brass nozzle

Σέρβις και συμβουλές