509,00 €
459,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πρακτικός φυσητήρας πλάτης

Ο επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BR 200 δίνει ένα αξιόπιστο χέρι βοήθειας στην απομάκρυνση φύλλων, απορριμμάτων από την κοπή φραχτών και κομμένου χόρτου από μεγάλες εκτάσεις. Ο φυσητήρας είναι επίσης κατάλληλος για πολύωρη χρήση από ιδιοκτήτες σπιτιών, επιστάτες, κηπουρούς χώρων πρασίνου και εργαζόμενους στους δήμους. Ο κινητήρας STIHL 2-MIX εξασφαλίζει την αναγκαία ισχύ αέρα στο στρογγυλό μπεκ. Με τη λαβή πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε να χειριστείτε τον επινώτιο φυσητήρα STIHL BR 200 εύκολα και με ασφάλεια, καθώς όλα τα χειριστήρια του μηχανήματος είναι συγκεντρωμένα στη λαβή. Η ασφαλιζόμενη σκανδάλη με διακόπτη λειτουργίας επιτρέπει εύκολη εκκίνηση και σταμάτημα του φυσητήρα ενώ μπορεί επίσης να ασφαλιστεί στο επίπεδο ισχύος που χρειάζεστε για τη δουλειά που θέλετε να κάνετε. Για να σταματήσετε τον κινητήρα, απλά πιέζετε για μια στιγμή τον διακόπτη λειτουργίας. Ο επινώτιος φυσητήρας STIHL BR 200 αυτόματα μπαίνει σε κατάσταση αναμονής, έτοιμος για χρήση όταν θέλετε να συνεχίσετε την απομάκρυνση και απόρριψη φύλλων.

Καθώς εργάζεστε με τον φυσητήρα STIHL BR 200, το αντιδονητικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Με βάρος μόλις 5,7 kg, το ελαφρύ και compact μηχάνημα μεταφέρεται άνετα στην πλάτη σας χάρη στο εύχρηστο σύστημα μεταφοράς, τα μαξιλαράκια του στηρίγματος πλάτης που αναπνέουν και τα μαλακά λουριά ώμου. Με τη λαβή μεταφοράς μπορείτε να το μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα στο επόμενο σημείο που θέλετε να καθαρίσετε. Το προαιρετικό λουρί θώρακα STIHL ADVANCE παρέχει επιπλέον στήριξη στον επινώτιο φυσητήρα STIHL BR 200 και αυξάνει την άνεση στη μεταφορά.

BR 200

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
Ergonomic harness
ΑΝΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27,2 cm³
Κυβισμός1,66 cu-in
Βάρος5,7 kg
Βάρος12,6 lbs
Ισχύς δέσμης αέρα12 N 1)

Σέρβις και συμβουλές