679,00 €
615,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πολύ ισχυρός φυσητήρας

Με την υψηλή παροχή αέρα του, ο επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BR 450 είναι ιδανικός για επαγγελματίες στην κηπευτική και περιποίηση χώρων πρασίνου και για εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες, για το καθάρισμα μεγάλων περιοχών με πεσμένα φύλλα, κομμένα υλικά από φράχτες, και σκουπίδια. Ο δυνατός κινητήρας STIHL 2-MIX προσφέρει μεγάλη ισχύ, επιτρέποντας αποτελεσματική απομάκρυνση φύλλων. Με τη λαβή πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε να χειριστείτε το STIHL BR 450 με ευκολία και ασφάλεια. Η ασφαλιζόμενη ασφάλεια με διακόπτη σάς επιτρέπει να κλειδώσετε την ισχύ της δέσμης αέρα στην προτιμώμενη θέση χωρίς προκαθορισμένες διαβαθμίσεις. Με τον διακόπτη λειτουργίας μπορείτε να σταματήσετε τον φυσητήρα με τρόπο ώστε να είναι έτοιμος να ξεκινήσει αμέσως μετά από διάλειμμα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας του φυσητήρα με στρογγυλό μπεκ μπορεί να προσαρμοστεί στο ανάστημά σας και στις ανάγκες της εργασίας. Επίσης, η θέση της λαβής μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς εργαλεία.

Το άνετο σύστημα μεταφοράς με μαξιλαράκια πλάτης που αναπνέουν σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επινώτιο φυσητήρα για πολύωρη εργασία, χωρίς καταπόνηση. Καθώς εργάζεστε με τον φυσητήρα STIHL BR 450, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς και προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Το ασφαλές κράτημα που προσφέρει το λουρί θώρακα STIHL ADVANCE ή η ζώνη γοφού STIHL φροντίζει για άνετη μεταφορά του μηχανήματος.

BR 450

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Blower tube with adjustable length
Σωλήνα με ρυθμιζόμενο μήκος
Ergonomic harness
ΑΝΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός63,3 cm³
Κυβισμός3,86 cu-in
Βάρος10,6 kg
Βάρος23,4 lbs
Ισχύς δέσμης αέρα28 N 1)

Σέρβις και συμβουλές