Παρελκόμενα για χλοοκοπτικά ρομπότ iMow®

FilterIconΦιλτράρισμα

Ομάδα χρηστών
Τύπος προϊόντος
15 από 15 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ iMOW®


Απολαύστε το γκαζόν σας πιο πολύ παρά ποτέ: Με παρελκόμενα από την STIHL μπορείτε να κάνετε το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® σας ακόμα πιο αποτελεσματικό στο κούρεμα του γκαζόν σας, ασχέτως πόσες γωνίες και ακμές έχει ο χώρος πρασίνου σας.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΡΟΠΜΟΤ

:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ


Το χλοοκοπτικά ρομπότ MOW® είναι η πιο έξυπνη απάντηση στην ερώτηση, πόσο χρόνο χρειάζεστε για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή περιποίηση του γκαζόν – δηλαδή, σχεδόν μηδέν. Το αυτοκινούμενο χλοοκοπτικό ρομπότ κουρεύει το γκαζόν σας έξυπνα και αξιόπιστα, αλέθοντας και κατανέμοντας το κομμένο υλικό πάνω στο γκαζόν. Το μόνο που μένει να κάνετε εσείς, είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον όμορφο πράσινο κόσμο σας. Τα πρακτικά μας παρελκόμενα διευκολύνουν την εγκατάσταση του χλοοκοπτικού σας ρομπότ, το προστατεύουν από τον ήλιο και τη βρομιά, και το εφοδιάζουν με τροχούς ή μαχαίρια που είναι προσαρμοσμένα στις συνθήκες του δικού σας χώρου.


ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΡΟΜΠΟΤ


Όταν αγοράζετε το iMOW® σας από το εξειδικευμένο κατάστημα, ο αντιπρόσωπος της STIHL θα χαρεί να αναλάβει την εγκατάστασή του στον δικό σας χώρο. Ωστόσο, υπάρχει και η εναλλακτική λύση να παραγγείλετε το χλοοκοπτικό ρομπότ από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και να εγκαταστήσετε μόνος σας το iMOW®. Πρώτα, θα πρέπει να διαλέξετε το κατάλληλο κιτ εγκατάστασης με βάση το μέγεθος του γκαζόν σας. Στο κιτ, εκτός από τον σταθμό φόρτισης, περιέχονται όλα όσα χρειάζεστε για την αρχική εγκατάσταση του χλοοκοπτικού σας ρομπότ: σύρμα οριοθέτησης, καρφιά για τη στερέωση του σύρματος, και χρήσιμοι συνδετήρες συρμάτων. Χρησιμοποιώντας τα καρφιά στερέωσης, απλώστε το σύρμα οριοθέτησης δίπλα σε χώρους που δεν θέλετε να κουρεύονται – π.χ. μπροστά από απότομες κλίσεις στο έδαφος, κατά μήκος παρτεριών με λουλούδια, ή εκεί που το γκαζόν συναντά το πλακόστρωτο του κήπου σας.


Για την εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης, διαλέξτε ένα σημείο με επίπεδο υπόστρωμα. Έτσι, το iMOW® κινείται πάντα με ασφάλεια και η μπαταρία επαναφορτίζεται με αξιοπιστία. Αν ο σταθμός φόρτισης βρίσκεται στον ήλιο για μεγάλα διαστήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καλό θα ήταν να αγοράζατε ένα στέγαστρο για να προστατέψετε το χλοοκοπτικό σας ρομπότ από τις υψηλές θερμοκρασίες.


ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΡΟΜΠΟΤ IMOW®


Τα περιεχόμενα των κιτ εγκατάστασης φυσικά διατίθενται και χωριστά, για να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό iMOW® σας στις ανάγκες του κήπου σας. Αν το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® πρόκειται να κουρεύει ένα γκαζόν με πολλά εμπόδια, ή αν το γκαζόν σας είναι αρκετά μεγάλο, πιθανά θα χρειαστείτε περισσότερο σύρμα οριοθέτησης. Στην περίπτωση αυτή, απλά θα παραγγείλετε περισσότερο σύρμα και θα χρησιμοποιήσετε τους συνδετήρες μας για να ενώσετε τα ελεύθερα άκρα του σύρματος. Στη συνέχεια μπορείτε να οριοθετήσετε την περιοχή με πρόσθετα καρφιά στερέωσης, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις γωνίες του γκαζόν. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτά τα εξαρτήματα απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και να ζητήσετε παράδοση στο σπίτι σας.


ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΗΣ STIHL


Οι ανώμαλοι ή ακόμα και λοφώδεις χλοοτάπητες δεν πρόκειται να σταματήσουν το STIHL iMOW®. Οι τροχοί ελκτικής πρόσφυσης με αυλακωτό πέλμα εξασφαλίζουν την απαιτούμενη έλξη, ακόμα και σε δύσκολο υπέδαφος. Οι βαριές μπροστινές ρόδες είναι πολύ κατάλληλες για επικλινή εδάφη και λόφους, καθώς κατανέμουν το βάρος με καλύτερο τρόπο και δίνουν στο χλοοκοπτικό ρομπότ καλύτερο κράτημα και περισσότερη ισορροπία. Αν έχετε μεγάλο γκαζόν, αξίζει να επιλέξετε ένα χλοοκοπτικό ρομπότ με μεγαλύτερο πλάτος κοπής. Στην περίπτωση αυτή, τα πρόσθετα μαχαίρια 30 cm για τα κορυφαία μοντέλα μας θα σας καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και παραγγείλτε τα παρελκόμενα για το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® που χρειάζεστε για τον κήπο σας.