5.167,40 €
4.375,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό χλοοκοπτικό τρακτέρ με 2κύλινδρο κινητήρα

Αν χρειάζεστε κινητήρα με μεγαλύτερες επιδόσεις για το γκαζόν σας, τότε ο δικύλινδρος κινητήρας του χλοοκοπτικού τρακτέρ RT 5097 Z είναι η σωστή επιλογή. Αυτό το χλοοκοπτικό τρακτέρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες κηπουρούς, αλλά και για επαγγελματίες στην κηπουρική και συντήρηση χώρων πρασίνου που δίνουν ιδιαίτερη αξία στο γρήγορο και αποτελεσματικό κούρεμα μεγάλων γκαζόν.

Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής παρέχει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το ύψους κοπής σε πολλαπλές σκάλες από 30 mm έως 100 mm. Ο ηλεκτρομαγνητικός συμπλέκτης του μαχαιριού σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα μαχαίρια της μονάδας κοπής όποτε αυτό χρειάζεται, χρησιμοποιώντας τον επιλογέα στην κολόνα του τιμονιού. Χάρη στο σύστημα οδήγησης συλλογής, το γρασίδι τροφοδοτείται στα μαχαίρια του χλοοκοπτικού τρακτέρ STIHL RT 5097 με υψηλή αξιοπιστία. Με τον χορτοσυλλέκτη 250 λίτρων μπορείτε να συνεχίσετε το κούρεμα για πολλή ώρα χωρίς διακοπή. Μπορείτε να τον αδειάσετε με ελάχιστο κόπο τραβώντας την τοξωτή λαβή, χωρίς να σηκωθείτε από το κάθισμα. Εναλλακτικά, το προαιρετικό αλεστικό σύστημα STIHL σάς δίνει την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της αλεστικής κοπής του γκαζόν. Με τη μέθοδο αυτή, τα αποκόμματα από το γρασίδι ανακυκλώνονται σαν λίπασμα για το γκαζόν.

Το ελατηριωτό και ρυθμιζόμενο κάθισμα του χλοοκοπτικού τρακτέρ RT 5097 μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το ανάστημα του κάθε χρήστη χωρίς τη χρήση εργαλείων. Η κατεύθυνση πορείας (εμπρός/όπισθεν) επιλέγεται με τον επιλογέα στην κολόνα του τιμονιού, ενώ η ταχύτητα ρυθμίζεται αδιαβάθμητα με το πεντάλ επιτάχυνσης. Τα ελαστικά τύρφης δίνουν επαρκή έλξη για όσο πιο αποτελεσματική και οικονομική χρήση της ισχύος. Τα ελαστικά έχουν στρογγυλευμένο σχήμα, μειώνοντας τον κίνδυνο να αφήσουν ίχνη στο γκαζόν. Μπορείτε να μετατρέψετε το χλοοκοπτικό τρακτέρ σε ελκυστήρα, χρησιμοποιώντας τον κοτσαδόρο.

  • Ισχυρό χλοοκοπτικό με 2κύλινδρο κινητήρα
  • Για ιδιοκτήτες ιδιωτικών κήπων και κηπουρούς τοπίων
  • Κίνηση με 1 πεντάλ για γρήγορους ελιγμούς
  • Εύκολο στη χρήση ρύθμιση ύψους κοπής και συμπλέκτη μαχαιριού
  • Άνετο χάρη στο ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού
  • Πλαστικός χόρτοσυλλέκτης 250 λίτρων με εργονομική λαβή
  • RT 5097 Z

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    Ηλεκτρονικός συμπλέκτης μαχαιριού
    Ηλεκτρονικός συμπλέκτης μαχαιριού
    Ελαστικά τύρφης
    Ελαστικά τύρφης
    Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής
    Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Πλάτος κοπής95 cm
    Ύψος κοπής30 - 100 mm
    Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη250 l
    Περιεχόμενο ρεζερβουάρ9 l
    Τύπος κινητήραEVC 7000.0

    Σέρβις και συμβουλές