159,00 €
145,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Άνετο ηλεκτρικό χορτοκοπτικό

Το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό STIHL FSE 71 αποτελεί τη σωστή επιλογή για σας, αν ψάχνετε για άνεση στο κούρεμα και αραίωμα φυτών και άλλες μικρές εργασίες στον κήπο σας. Η μαλακή επένδυση της λαβής μειώνει τις δονήσεις, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό είναι ένα καλοζυγισμένο μηχάνημα με εύκολο χειρισμό. Χάρη στην κυκλική λαβή που ρυθμίζεται χωρίς εργαλεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα για να εργαστείτε με μεγάλη ακρίβεια και εργονομία.

Η κεφαλή μεσινέζας STIHL AutoCut C 6-2 είναι ιδανική για το κούρεμα γκαζόν, αλλά εξίσου για την αποτελεσματική απομάκρυνση σκληρών ζιζανίων από σκαλοπάτια ή γύρω από θάμνους. Η μεσινέζα ρυθμίζεται με ένα απαλό χτύπημα της κεφαλής κοπής πάνω στο έδαφος. H ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε το φις να μην αποσυνδεθεί από την πρίζα αν τραβήξετε το καλώδιο. Αν δουλεύετε συχνά γύρω από δέντρα, θάμνους ή παρτέρια, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το προαιρετικό ροδάκι καθοδήγησης για να προστατέψετε τα δέντρα και τα φυτά σας. Έτσι αυξάνεται και η ακρίβεια, καθώς η μεσινέζα δεν κόβει πέρα από τη θέση της ρόδας. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του ηλεκτρικού χορτοκοπτικού STIHL FSE 71 είναι, ότι είναι εξαιρετικά αθόρυβο, και επομένως δεν χρειάζεστε ωτασπίδες.
FSE 71

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ
Image
ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση230 V
Κατανάλωση ενέργειας0,5 W
Βασικό κοπτικό εξάρτημαAutoCut C6-2
Βάρος4 kg 1)
Βάρος8,8 lbs 2)

Σέρβις και συμβουλές