129,00 €
115,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στιβαρό ηλεκτρικό χορτοκοπτικό

Με το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό STIHL FSE 60 μπορείτε να κουρέψετε και να καθαρίσετε τον κήπο σας αποτελεσματικά και με μηδενική εκπομπή ρύπων. Το χορτοκοπτικό είναι τόσο αθόρυβο που δεν χρειάζεται να φοράτε ωτασπίδες κατά τη διάρκεια της χρήσης, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο.

Η πρακτική κυκλική λαβή ρυθμίζεται χωρίς τη χρήση εργαλείων, εξασφαλίζοντας εργασία με υψηλή ακρίβεια και εργονομία. Η στιβαρή κεφαλή κοπής STIHL AutoCut C 6-2, δεν είναι μόνο κατάλληλη για το κούρεμα του γκαζόν, αλλά εξίσου για την αποτελεσματική απομάκρυνση σκληρών ζιζανίων από σκαλοπάτια ή γύρω από θάμνους. Η μεσινέζα ρυθμίζεται με ένα απαλό χτύπημα της κεφαλής κοπής πάνω στο έδαφος. Η ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε να μην αποσυνδεθεί το φις από την πρίζα, αν τύχει να τραβήξετε το καλώδιο.
FSE 60

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση230 V
Κατανάλωση ενέργειας0,5 W
Βασικό κοπτικό εξάρτημαAutoCut C6-2
Βάρος3,9 kg 1)
Βάρος8,6 lbs 2)

Σέρβις και συμβουλές