599,00 €
535,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ελαφρύ ψαλίδι μπορντούρας με σύστημα ErgoStart

Με τον ισχυρό του κινητήρα STIHL 2-MIX και τα διαισθητικά χειριστήρια του, το ψαλίδι μπορντούρας STIHL HS 56 είναι ιδανικό για τη συντήρηση χώρων πρασίνου και τη γεωργία. Η λειτουργία STIHL ErgoStart διευκολύνει την εκκίνηση του ψαλιδιού μπορντούρας, μειώνοντας τη δύναμη που απαιτείται για την ενεργοποίηση της μίζας και επιτρέποντας εκκίνηση του κινητήρα με ένα αργό, ομαλό τράβηγμα. Η ειδική γεωμετρία των δοντιών κοπής και το μαχαίρι αμφίπλευρης κοπής επιτρέπουν κούρεμα με απόλυτη ακρίβεια – οριζόντια, κατακόρυφα και σε γωνίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κουρέψετε τους φράχτες και τους θάμνους σας αποδοτικά και εύκολα, χρησιμοποιώντας το βενζινοκίνητο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HS 56 C-E. Ο μονός μοχλός χειρισμού επίσης διευκολύνει τη χρήση του μηχανήματος, καθώς προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες μέσω ενός και μόνου μοχλού.

Πολύ σημαντική είναι και η άνεση στην εργασία σας. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL απορροφά τους κραδασμούς του κινητήρα για να προστατέψει τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Το πώμα ρεζερβουάρ που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία επίσης βοηθά στην αποδοτική εργασία, καθώς επιτρέπει γρήγορο ανεφοδιασμό και άμεση επιστροφή στη δουλειά. Το STIHL HS 56 είναι εφοδιασμένο με προφυλακτήρα μύτης που προστατεύει τα μαχαίρια και το σύστημα μετάδοσης και παράλληλα προστατεύει το μηχάνημα από αντικείμενα κοντά στον φράχτη, όπως τοίχοι. Ο κρίκος ανάρτησης στη λαβή επιτρέπει κρέμασμα του ψαλιδιού μπορντούρας στον τοίχο για εξοικονόμηση χώρου. Για να χαίρεστε το ψαλίδι μπορντούρας σας για πολλά χρόνια, ρίξτε μια ματιά στις συμβουλές τακτικής περιποίησης και συντήρησης.

Το βενζινοκίνητο ψαλίδι μπορντούρας HS 56 C-E έχει μαχαίρι 60 cm.

HS 56 C-E σε χρήση

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Οδηγός προστασίας
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΑΣ
Double sided cutting blades
ΛΕΠΙΔΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ
STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής60 cm
Κυβισμός21,4 cm³
Κυβισμός1,31 cu-in
Ισχύς0,65/0,9 kW/Hp
Ισχύς0,9 bhp

Σέρβις και συμβουλές