Παρελκόμενα για αρμοκόφτες

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Τύπος Κινητήρα
Παραλλαγή
Abrasive cutting wheel
Δίσκοι συνθετικής ρητίνηςΔίσκοι συνθετικής ρητίνης
17,10 €
Abrasive cutting wheel
Δίσκοι συνθετικής ρητίνης / ΠέτραΔίσκοι συνθετικής ρητίνης
Από
11,90 €
Abrasive cutting wheel, asphalt
Δίσκοι συνθετικής ρητίνης Άσφαλτος/ ΧυτοσίδηροςΔίσκοι συνθετικής ρητίνης
Από
14,90 €
Abrasive cutting wheel - Stone (wet cutting)
Δίσκοι συνθετικής ρητίνης, Πέτρα (υγρή κοπή)Δίσκοι συνθετικής ρητίνης
18,00 €
Abrasive cutting wheel - Steel
Δίσκοι συνθετικής ρητίνης, πέτραΔίσκοι συνθετικής ρητίνης
Από
11,90 €
DX 100
Διαμαντόδισκος κοπής universal για όλκιμα χυτάΔιαμαντόδισκοι
163,00 €
Diamond cutting wheels - Asphalt (A)
Διαμαντόδισκος, Άσφαλτος (A)Διαμαντόδισκοι
Από
120,00 €
Diamond cutting wheel, Concrete (B)
Διαμαντόδισκος, Σκυρόδεμα (B)Διαμαντόδισκοι
Από
106,00 €
Diamond cutting wheels - Concrete / Asphalt (BA)
Διαμαντόδισκοι γενικής χρήσηςΔιαμαντόδισκοι
Από
307,50 €
Diamond cutting wheel, hard stone / concrete (SB)
Σκληρό πέτρωμα / Σκυρόδεμα (B)Διαμαντόδισκοι
Από
260,00 €
Pressurised water container
Δοχείο νερού υπό πίεσηΆλλα
149,00 €
Führungskralle Gesteinschneider
Πλαίσιο καθοδήγησηςΆλλα
42,10 €
FW 20
Φορείο καθοδήγησης FW 20Άλλα
799,00 €
Wheel kit
Σετ τροχώνΆλλα
51,50 €
Cutting direction indicator
Δείκτης κατεύθυνσης κοπήςΆλλα
70,00 €
Attachment kit with Quick Mounting System
Κιτ μετατροπής με σύστημα ταχείας σύσφιξηςΆλλα
196,00 €
Water tank for FW 20 cart
Δοχείο νερού για φορείο οδήγησης FW 20Άλλα
161,00 €
17 από 17 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ


Με πριονόδισκους, παροχή νερού και φορείο για την εκτέλεση μεγάλων τομών, η γκάμα παρελκομένων μας για αρμοκόφτες μπορεί να διευρύνει το φάσμα εφαρμογών και να διευκολύνει την εργασία σας.


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ


Αν θέλετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις οικοδομές, στην οδοποιία, στις καλλιέργειες και στην περιποίηση χώρων πρασίνου, με ένα βενζινοκίνητο ή επαναφορτιζόμενο αρμοκόφτη STIHL και αντίστοιχα παρελκόμενα είστε στον σωστό δρόμο.

Προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας πρόσθετα εξαρτήματα για τον αρμοκόφτη σας που θα σας επιτρέψουν να οργανωθείτε στην εντέλεια και να κάνετε τις εργασίες κοπής σας με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και ευχαρίστηση.
Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που προσφέρουμε και να τα παραγγείλετε απευθείας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.


ΦΟΡΕΙΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΨΟΓΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ


Αν θέλετε να δημιουργήσετε τομές υψηλής ακρίβειας σε μεγάλο μήκος, π.χ. στην οδοποιία, τα σωστά παρελκόμενα για τον αρμοκόφτη σας κάνουν όλη τη διαφορά. Πάρτε για παράδειγμα το φορείο καθοδήγησης, που σας επιτρέπει να κάνετε μακριές τομές σε άσφαλτο με ακρίβεια χιλιοστού. Με το φορείο με σετ μετατροπής μας, που περιλαμβάνει σύστημα ταχείας στερέωσης, ο αρμοκόφτης χειρός σας μετατρέπεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε έναν προωθούμενη μηχανή κοπής αρμών που επιτρέπει ακριβή καθοδήγηση με ελάχιστη σωματική προσπάθεια. Για να κάνουμε τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη, διαθέτουμε έναν προαιρετικό δείκτη κατεύθυνσης κοπής που σας βοηθά να μείνετε στη σωστή πορεία. Για να περιορίσετε όσο το δυνατόν τη δημιουργία σκόνης στη διαδικασία κοπής, μπορείτε να συνδέσετε ένα δοχείο νερού στο μηχάνημα σας, που θα βρέχει διαρκώς τις επιφάνειες που κόβονται και δεσμεύει τη σκόνη. Άλλο ένα πρακτικό εξάρτημα για αρμοκόφτες, είναι το σετ τροχών με τροχίσκους χαμηλής τριβής που είναι διαθέσιμο για τα περισσότερα μοντέλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να προσαρμόσετε αυτό το κιτ μετατροπής στο μπροστινό πόδι, να στηρίξετε τον αρμοκόφτη σας σε μια επίπεδη επιφάνεια και να τον ωθήσετε.


ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ


Ο οδηγός βάθους STIHL για τον επαναφορτιζόμενο αρμοκόφτη σας επιτρέπει ρύθμιση του επιθυμητού βάθους κοπής με ακρίβεια και χωρίς ενδιάμεσες διαβαθμίσεις. Επιπλέον, ο οδηγός βάθους διαθέτει υποδοχή για σκούπα απευθείας στον δίσκο κοπής.
Αυτό σημαίνει ότι με τον επαναφορτιζόμενο αρμοκόφτη σας μπορείτε να κόψετε ορυκτά υλικά σε εσωτερικούς χώρους χωρίς την ανάγκη παροχής νερού αλλά και χωρίς να δημιουργήσετε υπερβολικές ποσότητες σκόνης.


ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ STIHL: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.


Οι πλήρεις ικανότητες του αρμοκόφτη σας αναδεικνύονται μόνο αν η ποιότητα και οι ιδιότητες του δίσκου κοπής είναι ανάλογες με την ποιότητα του μηχανήματος. Πρέπει πάντοτε να βεβαιώνεστε ότι ο δίσκος που χρησιμοποιείτε είναι κατάλληλος για το υλικό που θέλετε να κόψετε. Στη γκάμα προϊόντων μας θα βρείτε αδαμαντοφόρους δίσκους κοπής STIHL υψηλής ποιότητας για σκυρόδεμα, άσφαλτο και φυσική πέτρα, καθώς και δίσκους από συνθετική ρητίνη για την κοπή δομικού χάλυβα, ασφάλτου, ελατού χυτοσιδήρου και πετρώματος. Οι δίσκοι κοπής της STIHL είναι σχεδιασμένοι ειδικά για χρήση τα δικά μας μηχανήματα, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετικές επιδόσεις κοπής σε όλες τις εφαρμογές.


Εφοδιάζοντας τον αρμοκόφτη σας με τον κατάλληλο δίσκο κοπής, έχετε το ιδανικό μηχάνημα για τις δικές σας συνθήκες εργασίας και μπορείτε να κόψετε σωστά όλα τα δομικά σας υλικά. Μπορείτε να βρείτε δίσκους κοπής και άλλα παρελκόμενα για αρμοκόφτες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.