505,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 1200 m²
Πλάτος κοπής46 cm
Ύψος κοπής30 - 75 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής7-fach (zentral)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη55 l

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Συμπαγές χλοοκοπτικό βενζίνης με κίνηση τροχού 1 ταχύτητας

Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό RM 248 T είναι κατάλληλο για αποδοτικό κούρεμα γκαζόν μεσαίου μεγέθους. Το μονοτάχυτο σύστημα κίνησης τροχών είναι ένα ιδιαίτερα πολύτιμο χαρακτηριστικό, ειδικά όταν εργάζεστε σε γκαζόν πάνω σε κεκλιμένο έδαφος ή για το κούρεμα μεγάλων γκαζόν. Το χλοοκοπτικό RM 248 T διαθέτει τροχούς χαμηλής τριβής, που σας επιτρέπουν να την μετακινήσετε στο γκαζόν με ελάχιστο κόπο. Χάρη στη λειτουργία easy-start, η εκκίνηση του κινητήρα απαιτεί μόνο ελάχιστη σωματική δύναμη. Με πλάτος κοπής 46 cm, μπορείτε να κουρέψετε γκαζόν έως 1.200 m2 γρήγορα και εύκολα.

Για να επιτευχθεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, τα μαχαίρια σηκώνουν τα στελέχη των φυτών πριν την κοπή, και στη συνέχεια μεταφέρουν το κομμένο υλικό στον χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Ο δείκτης πληρότητας θα σας δείξει πότε χρειάζεται άδειασμα. Χάρη στο αναδιπλούμενο τιμόνι με την εξαιρετικά μαλακή λαβή, το RM 248 T είναι άνετο και εργονομικό στον χειρισμό. Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής 7 θέσεων είναι εύκολος στη χρήση και επιτρέπει επιλογή του προτιμώμενου ύψους κοπής μεταξύ 25 mm και 75 mm.

RM 248.1 T

Σέρβις και συμβουλές