505,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Συμπαγές χλοοκοπτικό βενζίνης με κίνηση τροχού 1 ταχύτητας

Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό RM 248 T είναι κατάλληλο για αποδοτικό κούρεμα γκαζόν μεσαίου μεγέθους. Το μονοτάχυτο σύστημα κίνησης τροχών είναι ένα ιδιαίτερα πολύτιμο χαρακτηριστικό, ειδικά όταν εργάζεστε σε γκαζόν πάνω σε κεκλιμένο έδαφος ή για το κούρεμα μεγάλων γκαζόν. Το χλοοκοπτικό RM 248 T διαθέτει τροχούς χαμηλής τριβής, που σας επιτρέπουν να την μετακινήσετε στο γκαζόν με ελάχιστο κόπο. Χάρη στη λειτουργία easy-start, η εκκίνηση του κινητήρα απαιτεί μόνο ελάχιστη σωματική δύναμη. Με πλάτος κοπής 46 cm, μπορείτε να κουρέψετε γκαζόν έως 1.200 m2 γρήγορα και εύκολα.

Για να επιτευχθεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, τα μαχαίρια σηκώνουν τα στελέχη των φυτών πριν την κοπή, και στη συνέχεια μεταφέρουν το κομμένο υλικό στον χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Ο δείκτης πληρότητας θα σας δείξει πότε χρειάζεται άδειασμα. Χάρη στο αναδιπλούμενο τιμόνι με την εξαιρετικά μαλακή λαβή, το RM 248 T είναι άνετο και εργονομικό στον χειρισμό. Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής 7 θέσεων είναι εύκολος στη χρήση και επιτρέπει επιλογή του προτιμώμενου ύψους κοπής μεταξύ 25 mm και 75 mm.

 • Άνετη εργασία χάρη στο χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων
 • Εύκολη ρύθμιση ύψους κοπής από 25 έως 75 mm
 • Για εύκολη επεξεργασία μεσαίου μεγέθους γκαζόν
 • RM 248.1 T

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Εύκολη εκκίνηση (ReadyStart)
  Εύκολη εκκίνηση (ReadyStart)
  Σύστημα κίνησης τροχών
  Σύστημα κίνησης τροχών
  Φτερωτό μαχαίρι
  Φτερωτό μαχαίρι

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Πλάτος κοπής46 cm
  Κυβισμός139 cm3
  Χλοοτάπητες με εμβαδόν έως και...up to 1200 m²
  Συντελεστής αβεβαιότητας K1,4 m/s²
  Στάθμη θορύβου εγγυημένη LWAd [dB(A)]94 dB(A)

  Σέρβις και συμβουλές