Η σειρά STIHL AI: Επαναφορτιζόμενα μηχανήματα για μικρούς κήπους

Εύκολα στη χρήση, ελαφριά και σχεδιασμένα για εργασίες στον κήπο που θέλετε να κάνετε χωρίς πρόγραμμα και γρήγορα: Τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα της σειράς AI της STIHL.

Άνδρας με ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 45 της σειράς AI μπροστά από ένα σπίτι
Λογότυπο σειράς AI

Εξοπλιστείτε για κάθε πρόκληση με τη σειρά AI στον κήπο

Η σειρά AI της STIHL κάνει την εργασία στον κήπο εύκολη: Όλα τα μηχανήματα της σειράς AI είναι εύχρηστα, εύκολα στη χρήση και σχεδιασμένα ειδικά για τις ανάγκες των ιδιοκτητών μικρών κήπων. Τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα της σειράς AI διαθέτουν ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζεται εύκολα από την πρίζα του τοίχου. Η σειρά STIHL AI αποτελείται από 3 μηχανήματα: Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας HSA 45, τον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα BGA 45 και το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό FSA 45.

Γυναίκα με προστατευτικά γυαλιά κόβει τον επίπεδο φράχτη μπροστά από ένα σπίτι με το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 45

Επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας HSA 45

Το εύχρηστο επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας HSA 45 είναι το ιδανικό μηχάνημα για κοπές φραχτών γύρω από το σπίτι και για μικρές εκτάσεις πράσινου. Με βάρος μόλις 2,3 kg, το κούρεμα αραιών θάμνων και φραχτών γίνεται παιχνιδάκι. Με το μονόπλευρα ακονισμένο μαχαίρι μπορείτε να κόψετε λεπτά κλαδιά με ακρίβεια. Το ψαλίδι μπορντούρας είναι αθόρυβο και φορτίζεται εύκολα και γρήγορα με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Γυναίκα με προστατευτικά γυαλιά κουρεύει τις μπορντούρες γκαζόν σε ένα σκαλοπάτι μπροστά από ένα σπίτι με το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 45

Επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό FSA 45

Το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 45 είναι σχεδιασμένο για να κόβει και να καθαρίζει το γρασίδι και τις μπορντούρες. Με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και βάρος μόλις 2,3 κιλών, οι λεπτεπίλεπτες εργασίες στις μπορντούρες του γκαζόν και τα σημεία μετάβασης γίνονται παιχνιδάκι. Εδώ, το κούρεμα μπορντούρας γίνεται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Έτσι μπορείτε να κουρεύετε ακόμη και τις πιο λεπτές μπορντούρες, ενώ το γκαζόν αποκτά μια καθαρή εμφάνιση.

Γυναίκα με προστατευτικά γυαλιά και καπέλο σκουπίζει φύλλα με τον φυσητήρα STIHL BGA 45

Επαναφορτιζόμενος φυσητήρας BGA 45

Με τη δυναμική αλλά και αθόρυβη λειτουργία της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, ο φυσητήρας STIHL BGA 45 είναι το απόλυτο πακέτο καθαρισμού της σειράς AI. Το BGA 45 καθαρίζει εύκολα τις μικρές επιφάνειες από φύλλα και ρύπους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς: Μετά τη χρήση του BGA 45 απορρίψτε τα φύλλα. Ο φυσητήρας της σειράς AI είναι  κατάλληλος για περιοχές με ευαισθησία στον ήχο – συγκεκριμένα, δεν παράγει υψηλές τιμές έντασης ήχου παρά την αισθητή δύναμη φυσήματος. Το μηχάνημα ζυγίζει μόνο 2 κιλά και ο χειρισμός του με το χέρι σε πλήθος κατευθύνσεων γίνεται χωρίς πρόβλημα.

Η σειρά STIHL AI: Το πλεονέκτημα απόδοσής σας

Η εργασία στον κήπο αποτελεί μια ποικιλόμορφη πρόκληση για τη μηχανή και τον άνθρωπο – και στο θέμα της αντοχής. Με τη σειρά STIHL AI έχετε πάντα την κατάλληλη απάντηση: Δηλαδή, ελαφριά, άνετα και ευέλικτα στη χρήση επαναφορτιζόμενα μηχανήματα με μεγάλο χρόνο λειτουργίας. Με την ισχύ της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας της STIHL απολαμβάνετε αξιόπιστη απόδοση σε κάθε περίπτωση.

Η ισχύς με στοιχεία: Παράδειγμα αυτονομίας επαναφορτιζόμενων μπαταριών της σειράς AI.

Μηχάνημα Χρόνος λειτουργίας ανά φόρτιση επαναφορτιζόμενης μπαταρίας* Παράδειγμα εφαρμογής**
HSA 45 Έως 40  λεπτά Φράχτης: Έως 80 τμ
BGA 45 Έως 10  λεπτά

Επιφάνεια: Έως 200 τμ

FSA 45 Μπορντούρες γκαζόν: Έως 20  λεπτά
Επιφάνεια γκαζόν: Έως 12  λεπτά

Μπορντούρα γκαζόν: Έως 250 μ

Επιφάνεια γκαζόν: Έως 50 τμ

* Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το υλικό κοπής.
** Οι αναφερόμενοι χρόνοι εργασίας ανά φόρτιση μπαταρίας και αναφορά επιφάνειας είναι ενδεικτικές τιμές και μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την εφαρμογή και το τεμαχισμένο υλικό.

Δοκιμάστε τώρα τη σειρά STIHL AI

Θέλετε να δοκιμάσετε την ασύγκριτη ισχύ και τον εξαιρετικό χειρισμό της σειράς AI της STIHL; Κανένα πρόβλημα – μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα μηχανήματα της σειράς AI στον πλησιέστερο πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL.

Σύνοψη: Η σειρά STIHL AI

  • Η σειρά STIHL AI αποτελείται από 3 μηχανήματα.

  • Κάθε μηχάνημα της σειράς STIHL AI διακρίνεται για τον τέλειο χειρισμό, την αντοχή και τη δύναμη.

  • Η σειρά STIHL AI είναι κατάλληλη κυρίως για ερασιτέχνες κηπουρούς και για χρήση σε μικρότερους κήπους.