Μηχανήματα καθαρισμού

Για να μπορείτε να καθαρίζετε και να τακτοποιείτε άνετα, σας προσφέρουμε καινοτόμα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα – από φυσητήρες και κοπτικούς αναρροφητήρες μέχρι σκουπάκια χειρός και πλυστικά χαμηλής και υψηλής πίεσης. Φυσικά σε ποιότητα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας STIHL.

Μια γυναίκα καθαρίζει φύλλα σε έναν κήπο με τη βοήθεια ενός επαναφορτιζόμενου φυσητήρα φύλλων STIHL BGA 60

Η αναφερόμενη αυτονομία μπαταρίας1 και ο χρόνος λειτουργίας μπαταρίας2 καθώς και οι επιλεγμένες λεπτομέρειες προϊόντος σάς βοηθούν να συγκρίνετε τα μηχανήματα και να βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει καλύτερα.

Επαναφορτιζόμενοι φυσητήρες

Έτσι διατηρείτε το σπίτι και τον κήπο τακτοποιημένα:

Επαναφορτιζόμενος κοπτικός αναρροφητήρας

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι

Έτσι θα κάνετε τo οχήμα σας να λάμπei:

Τεχνολογία επαναφορτιζόμενης μπαταρίας STIHL: Για κάθε χρήση

Οι εργασίες και τα έργα στον κήπο είναι ποικίλα. Γι' αυτό, με τις λύσεις επαναφορτιζόμενων μπαταριών μας σας προσφέρουμε εξίσου μεγάλη ποικιλία. Συγκεκριμένα: Τέσσερα καλά ισορροπημένα συστήματα επαναφορτιζόμενων μπαταριών με πολλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες διαφορετικής ισχύος. Έτσι, έχετε πάντα στη διάθεσή σας ακριβώς την ισχύ που χρειάζεστε – για αυθόρμητες μικρές εργασίες έως απαιτητικές προκλήσεις. 

Επισκόπηση: Συστήματα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας STIHL

1 Οι επιφάνειες απόδοσης ανά φόρτιση επαναφορτιζόμενης μπαταρίας είναι ενδεικτικές τιμές και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εφαρμογή ή το υλικό αναρρόφησης.
2 Οι χρόνοι εργασίας ανά φόρτιση επαναφορτιζόμενης μπαταρίας είναι ενδεικτικές τιμές και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εφαρμογή και το υλικό κοπής ή το υλικό αναρρόφησης.
3 Βάρος με  μπαταρία.
4 Βάρος χωρίς μπαταρία.
5 Στάθμη ηχητικής πίεσης, τιμή K σύμφωνα με την οδηγία 2006/42/ΕΚ = 2,0 dB(A). 
6 Βάρος χωρίς μπαταρία και ακροφύσια.
7 Έως και 28 λεπτά στη λειτουργία ECO.
8 Ανάλογα με τη ρυθμισμένη ισχύ.