259,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στιβαρό σάρωθρο

Το σάρωθρο STIHL KG 550 είναι η ιδανική λύση για ιδιώτες και επαγγελματίες χρήστες που εξασφαλίζει καθαριότητα γύρω από το σπίτι. Με βάρος 6 kg, το σάρωθρο είναι εύκολο στον χειρισμό και σκουπίζει χοντρές, λεπτές, βαριές και υγρές ακαθαρσίες αποτελεσματικά σε πλάτος 55 cm. Οι κυκλικές βούρτσες που προεξέχουν στα πλαϊνά και το σύστημα σάρωσης STIHL MultiClean σηκώνουν κάθε βρομιά με προσοχή και την προωθούν στο δοχείο που βρίσκεται στο πίσω μέρος. Η αποτελεσματικότητα υποστηρίζεται επίσης από τα πλαϊνά κυλινδράκια που φροντίζουν για άριστη καθοδήγηση του χειροκίνητου σάρωθρου KG 550 κατά μήκος τοίχων και κρασπεδόλιθων, προστατεύοντας από ζημιές τόσο τις άκρες όσο και το ίδιο το σάρωθρο STIHL KG 550. Η απευθείας μετάδοση ισχύος διευκολύνει την προώθηση του σάρωθρου και οι βούρτσες εξακολουθούν να περιστρέφονται προς τα μέσα όταν το σάρωθρο κινείται προς τα πίσω. Η βρομιά πάντα μαζεύεται μπροστά από το χειροκίνητο σάρωθρο STIHL KG 550, ώστε ακόμα και χοντρά υλικά να μη μπορούν να κολλήσουν κάτω από το μηχάνημα.

Οι στιβαρές τρίχες των βουρτσών είναι κατασκευασμένες από άφθαρτο νάιλον και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Χάρη στην ειδική διάταξή τους, οι βούρτσες μαζεύουν επίσης επίπεδα υλικά που βρίσκονται στο πάτωμα. Οι τρίχες έχουν εγγυημένη διάρκεια ζωής 4 ετών. Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους με 8 σκάλες επιτρέπει γρήγορη προσαρμογή του σάρωθρου σε διάφορα είδη επιφανειών ή ακαθαρσιών. Το δοχείο 25 λίτρων χωρά μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων και αδειάζει εύκολα.

  • Για εργασίες σκουπίσματος γύρω από το σπίτι
  • Για χοντρή, λεπτή, βαριά και υγρή βρωμιά
  • 8-πλάσια ρύθμιση κεντρικού ύψους για κάθε επιφάνεια
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στις στιβαρές τρίχες καθαρισμού
  • Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    STIHL MultiClean
    STIHL MULTICLEAN
    Στιβαρές τρίχες
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ
    Waste container
    ΔΟΧΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

    Σέρβις και συμβουλές